tiistai 28. lokakuuta 2008

valittajien kerho

maanantai 27. lokakuuta 2008

777 vinde reipo peippo oli sienet ullakko täynnä tyyliä.

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

silmät kuin unelmat, unikulli, by by birty reiska oli gyyty sunkin lehmät kuin unelmat,
toti totuus on tossa, yllätys, luonto on... vain on...;olla seuralainen...
hyyrylä... iikko, maalailee loimaa, hyrylä,,,

kolli

tyyli tyli on pitsikäs, leipäjono, erikoisvehnäjauho, hobbo hall, vyytyy uunin tuoksu, piparkakkutalot,varhaisperunat, langue, hajoitettu lannoite, polliisi, nyyttikestit.
kanolan, pirttipöytä, urtab, abrat,tobe, taba, tabra,caba,tabarctacba,caparat, abatacababat,arzatabactacbzaba.
kiinteistö ripeiksi koetan menestyä. miljoona hytkyjää, taksijono bulevardilla, kiikkerät asuntokaupat, yllä nukkulat, kukkulat sianuloste. cuutu, ruutu kyttää tilaa, ylipainoa painossa. viime painollisuus, ryttyily kitarassa, xyytyy iiki oli koiran hindun brahmiinit ullakolla, zyyty on lentopelkoinen, eemerew, poloinen puullisuus, rakennemuutos, tyykii tyyli on tylliä uni tuli tili meni.
horot, dorot,borot.
urpa sopisee, uuden näön tulevaisuus, pirran pirrallisuus/pirta on virran takaisin...
uhka on valinta/tilaisuus on nihkeä uskonnollisuus.
torrakko kiipeän viileän pimeä pimpskakka tyttönen, uutinen kankea kivihiilikeidas, kidas ollaan vaan,milon hiiri milon venut, venutti, torakka, tyylit nukkulalla,, mukkulan kokous, viinantuoksu ilmianto, onnela, konnela,nollela, erno on loistoo, yylityyli, iikki on pullon takana.

lauantai 25. lokakuuta 2008

olen vähän lehva, lepseettinen, lepsuttelen, polliisi, pasanen,kivikko, niityt päässäsi.
vesimies on meri, merellä on ymmärrys, tyyli meressä, rikos tuulessa, haavanrikokset, haavanhavinat, haavanhapinat, viimantapinat;ulkoilukoira, vahdin itsessäni itseä. niityillä, niittykoira murisee ja vahtii orollisuutta. mistä mä tiedän sen mitä tiedän tietämättäni tiedän, cerres jui tui kirbasertyuio. ciitio on siittiöt, ryypiskellä vainioilla, eemeli, pietari, pietu, yllätys kakkulassa, hakku kirveenä. uskomus derek.
agressiivisuus puissa; tavus rami;tyylit ympäristössä;rtv.ytv.hkl. ramiraitsikka. ratikkametro, rty,uikkakkuikka, yylit, tyylit,muulit muuli viimassa, rtv, tyttö.
tyytymättömyys tyytyväisyydessä, tyytyväisyyden tyytymättömyys, tyytyväinen tyytyväisyydessä, ryytynyt tyytyväisyydessä, väheksyntä tyytyväisyydessä, sukkikset päässä, ryytimaa, ryypiskele ryytimaalla, jumalarvotus, arvoitus, bytty nokassa, pollari päässäsi, niityt tyylit lyyleissä, ryytit lypsyssä, lypsylehmät viikatteen päässä trikoot, stockings.
tyytyt ollos allas alasi, juutu, juutti on kangas pellava on tullut muotiin, tyytyy vähään, gyyty byyty nyytit käsissäsi, x-virheellisyys, syyllisyys, ryytyy, dyynit sielussasi.
ei kehityksessä tapahdu muutoksia, objekti-subjektimuutokset sukupuolirutsauksessa. upotettu kanimaisuus, hyppii, kuin kani, leijjuu kuin apina, apinasielu, sieluttomuus, egottomuus, derek on homoisuus, valoisuus, subbari, tabbari, oton jälkeen biikki nahassa. hyytynyt sikhiläisyys, myyty rewalle, uskon jälkimainingeissa tahdonarmeija, piikki pessaarissa, unien jälkeen uhka.
mortor tyylitön tylli, noolit ylittävät muurin. derek niittää sadon.
tunnekonstruktiohakeminen, hokeminen, AAVEmaria;USKOTONYMMÄRRYS;YMMÄRRYSDERWA;SIANNÄKYIO
sitartermi;sitartehdas;sitaattitehdas;tunnekunstraatio;tunnestruktio.
ei onni ojaan kaada. ei riita;riina tiskaa.
tarujenrikkaus, satujenkakkaus, kakkujentakkaus, nakkujentakkaus, derekjakkaus, gyrdeloppi.
huiskatyttö, tyttärentytär, tytönpiippa piippaa, autontiippa.
kauniisi on asusi, kauneuden tähden tähdet, ratkeaa ratinan asema, ntarina, ritarin miekka seuraa tähteyttä, uhrin tarve(n),jälkeen seksinhuisku, puuterintuoksu,aniliinin tuhnu(taa) TAATTO PIIRRUSTAA, pirteä pirtelön partainen jalkapallo.
hoopsanhoopo likka;likkanen;likainen hopseli hoppaa hyppää noidan luo.
tumman heleän viileä tummanviininpunainen ääni, korvanvalkaisuääni.
kikkelis kokkelis poppelis toppelis.

perjantai 24. lokakuuta 2008

rinta;rinnat korrella. korskuna kirkkuna, kurkkuna urban tuurina tuhuskella- uhrin muotoinen, tulikivien alainen toisinto kukka merellä untamoinen rämiskö räiskäle.
rähyisä rempseys, reima reimavuus,sadesekavuus. ulkoilee unikuva(n)jälkeen, uni tuli aivot avautuvat.
unikuvat tuleentuvat uni tappaa näönkaltainen naisen. uhka vaaroittaa sekavanrotuisen uutudentuntuisen ottomaatin.
utafa ufastudiot ovat täällä tänään sataa undulaatteja taivaalta. ympäristöturva sekoittaa selän kaaren, kaarevuus derek. viimassa sataa reijo on viimassa, niilo kiinnostuu turvasta.
minä olen koira. murmurollop. buulut. tyytyy. aataa. tyyyyi. seete on piilossa.
likaista holovittua sekaisin urat siinä, xyyty. tyyty tyttö.
pollari olles uurinen uutinen, viime rikas viime hädässä, merisairas usko byytyy. iitan iittala. nyysin uusia kurjia sekavia ceerumeja.

torstai 23. lokakuuta 2008

otro

uturake veret, ilmat pois käyköön pois reware jukku iippa. byytyy on pullonkaula. hyytyy bytty.
nyyhkytys,nähkäily,pirpailu uutisissa. valtapolitiikka on buutunut. ilkka on hiljainen, ryvettynyt. vämmänen, vappulat, hippulat, viinat siinaissa, uretan, utareet ovat verissä.
hipsutella, sipsiä sipsejä oikeaoppisesi.onni on myslin sylkemisessä oikeasi nylkemisessä, windshor,tapa kulkea onnessa liikkuu uhdan sekavuuden jälkipyykki pestäköön puhtailla käsillä.
oi maata sinä rakastavasi oot niemennäppylän takana. oot jalo pieni koirat ulvovat, funkis, deeree, tyhjyys-ei takana mitiä hätiä, uskon näkemys, iksit, liksit, ripsit, myksi, myslit, unionnellisuus, uhkauusitapa(TAPA RIKOLLISUUS) )900+L2-0,1-5-34=9,1=9,1
piippaa on valinta on kiikka kiikkaa hyytyy liikka, kiikka on siikka. nyytyy piippa.
rimpsaa hiukan pornograafista-kaksoiseliö.pipsa yli talven yli järven hetteikön tuulenkuje, kujeilevuus.piimänkatse.piippelis pooppelis,heteet tuulessa, kaksoisvallankumous otot unessa se on viinantuoksu,LAN uskossa toimia uskollis reittiä.
ripsaa uusi aamu. nillo on uudistunut aivokanavat ovat uutta sepatarismia.
keskikausi,rotterdam, mainoselokuvaus itsessäsi on kyky nähdä uutuus itsen kaltainen ! Usmat, rusmat ! Arkkityyppejä on metodinäyttelijä ! urputus ! Lurmat, turmat ovat oli pelle, klovneria itsessäsi ! G-piste rikollisuus, uhkat ovat hyytyneen aivojen periaate ! gigapiste 500+1,1=8,1-1-1,1=0
rakkauden sijaan sijaan partakarvat ja häpyni on rikasrukkakarvaolento. on pieni peukaloinen on hyytynyt reikäisyys ja avoisuus, kello riksuttaa, keltaisuus, punaisuus, punatulkku ja kyyhkynen. nippe on sijojen sijaan uusi ajallisuus. derwa on hapsuttanut mekkoansa. derre on pariisin parkiisitar. parkettien paras tanssahtelija.
markettiparkettikorva selittyy uudelle sijallisuudelle. oon siksakannut paljon kangasta on kulunut vesisaasteen mukana on oltava kiitollinen kakkulakakku on siipinyt uusintahyökkäys hengelle.
ripsa viitoittaa bylsää tylsää ravintolat ovat ihmisten tapaamispaikkoja-iik loppu-vittu pois täältä-kiitos kateudesta ja arvokkuudesta-pikkumekot, hyytyy mulkku oon mitä ajattelet !
oon kaunis ja täynnä innostusta, oon vaatefriikki ja jalkafetissi. billat pomppii- uusasiallinen tyyliniekka-muodinsuunnannäyttäjä, nipsit, napsit ovat sipsejä, ciiki on kiinalainen kulkuoppi on vain seksinorjia, norjia, hentoja uusalkeellisia ihmisiä.
sydänkäpyseni on kiihkoinen ja uskalias pillunpihtaaja. bytty on kiihkeä ja kosteus leviää uskollisessa suhteessa n kiimaa kiintoisa ote. jibbo on vitunkaunis, kitto on byysinyt sekunnin ja tahtoo lisää uutta niiloa.
ummikkolammet ovat vihallisia, liha on heikko, heikkona on viima on lihassärky piipassa, pissaan pimppa tulessa, tulen itseeni. kirosanat kiellettyjä, uuhi lehmällä, usko lihassa, pimppa on piiri ikuinen tuli kielessä, niilo on kielessä, byyty on sikana, pylly, peppa on kiihoittunut on vain pihkana, pihis on vittuna, hokoperse on kipeänä, uksi on tiineenä, miksi on vitunmeren tuolla puolen ripsa, nuukuus on kiitos vitusta, uskonsoturi.

keskiviikko 22. lokakuuta 2008

uudet alkkarit ovat uudet persoonat, oon valittujen palojen uusin tyttö, vaan ei täällä oo mitään urhakeeton kiitos uudelle pissille, vaan uusi pissapottu, pottujen piirto. naruton nakku on kiihottunut valitut. uutta kulkutautia vaivaa uskollisuus. derek on kitsy pitsy annoin uudelle annalle totuuden. bytkis on viivaton kiikkeli, pisseli on viitoittanut mut ainoani luona. sekaisin pipsasta, pollit on tulessa. pikkarit ovat kosteita. urtan on liikkeellä. oon byytynyt onnesta, seksuaalisuus on tussu ja tissit. nisse on tissit ullakolla on hiiriä, rotat ovat hitaita naijia, naiset, ptisi on vartiolla. kusnulla oon katson hitaasti oon hyvä katseessa.
nissit huutaa suudelmiä,hyväilen vittua. oon kiva puhkuri. oon kiinnostunut urmutista. olla sekaisin nassesta. hassut vaatteet. nuoret ja terhakat kakkulat, sinne pispalaan käy tieto. oon vammainen, uskoton ilkeydelle. pyppyvako on kiimainen, nartut kiihottuvat siemenistä,urputan koiralle, pissin alkeisille tavoille-uusi taso saavuttu. usko lehmän tasoisuus. detret on pihalla. holovittu kiihkoissaan istuu piipin päälle. oon nakku, tasulan päällä on viisi koiraa. vaikutus nolla.
simpuokkahelmiäinen siipii ottamatta kantaa.

uutu

maalausrakenne rakentuu rakenteellisesti.maalaus rakentuu rakenteellisesti tunnerakenteista. tummuus on valomäärä. tunnekompleksisuus on viivarakenteen kannalta ongelmainen suhteessa värin tunnevoimakkuuteen.
kuski keittää soppaa, roudari viittaa. tienviiva, ohituskaista on tukossa. leivänmurut lattialla.maalaus silmien edessä.piirtää pilvienvammaisuus sateen jälkeen maanhengellisys.rakeenrakenne vaikuttaa maanhengen tietoisuuteen.
uusi tyttis onko kesällisyys,terä iilot, siilot avaavat itsesi.
kirkkaan päivän nousu. auringon välke, värin värby, ustoton. uskoton sotta, potuton nenä.

lopo

iikkeli liippaa uskomuksen yli käyttää uusia ihmisiä, yllätys viima riippaa, piip on työn yli käyvää kurut itsessäsi.

tiistai 21. lokakuuta 2008

yhtä

reipas deere, reiskana oon tyytyväinen ja laitan itseäni tiina on tyttönä oon kiva-vain uskon olevani mies-nainen.

oro

lotto on yhtenäisyys, piirakka syöt sitä mitä näet koe uuria seuraa uutta tarvetta.

iikki

uutia bulkot hallinta kiinta, kintaat hakkaavat sielua upokasta, uppoka ymmärryksessäni. uuhi kihassa, kihara siivii uusia pisaroita.

polo

yhtyneet kuvasarjat, reikka seikkailee.uskon tilalla ihmettely. jippe, lippa, liplatus, uhdea, nurkuma, nurina merkityksellä, avain onnellisuuteen, suhteet onneen ja mussukkaissuuteen, uhdanne repii uutuutta. uurnat avata kie
olotillos tikolo on koloton vaikutus.
heleisä hapokkuus uurtaa-levittää siiville-uudelle avoista maata- autismi on erot tulevat kiinni on leppä, koivut-vitsakkuus.

losmare

ikku levittää silavaa, siivin vain uhkea piparkakku otetaan käskyläisten käsistä pois käy tiedollisuus. uskoton lomaton työtön, tartsi, nartolainen, tartun käsiin uskollinen palvelus.

nippe

yyty lippaa, livokkaat,rivata usinta toistai,uuria, lampia ottaa emeeki, muulit ajetaan lammen sijaan pilttuuseen. ryytimaa on vastustamaton uskonpuute-nyytiä pullonkaula on vaillinainen ostan ostovoimakkuuden. muhtia on liikellä.

loppo

yhtynyt maaalue on siistämätön-rikkoutuneet pilven huppeet-huppelis, kaappi- osti- urtake on vainninen. uin paon aasunta eteen, taakse katous, ollaan vainnasta pilveä, polki on kahtiapolki.

uuhy

loppo on viinaksia,tytti on siina-ollo on hyytynyt, vain mielettömyys uhkaa arvoperiä-vain hyytynyt uusitahto- tehdään näin, että tehdään viimeisellä rajalla iksiä.

ottolaisuus

ytty ryvis vettelee riimukirvestä, nibbe rivailee riivattua untoa, häntää, ullakkoa, uuutista, ulkoapäin tietää valittua runtua.

oli

utajärvi orot, horottaja, hoopeli on tottunut aukaisen aravan, harkku, narina, tarkoittaa, arallisuutta, arka, tarkka ammunta. tyylihyyli. billo, ditto yhtenevä linjakkuus-olotilojen aukaiseva arina, tarsula avaa valintatalon avaruuden.

hilkki

silli on nietoksen tilallinen on valinta seuraa kuolinkamppi. niikseen tulee. aatoksen takana ollen olli on tyhjentynyt prisseistä. oline tiksissä uudistus tahtoi odottaa. valloitus, deeree, aasee, eeree, nuukuksissa, nukuin auton keskiosassa.

norta

uutarot aukaisevat utakko pilkistää lehmivän si- käykö sittenkään kielen alta katsominen- auki, kiinnostava lipsi on- myhäisä limakka se on, joka joki virtaa uuden ajallisuuden kuuta vaivaa onni.

halko

iiki lapsii lapsia-vähäisiä uumoilen utarse vilre,las, dilla, ukko, ikkis- bytty avaa selkoisuuden aavan tietoisuuden. iik, liik, biik, uhtare, luhtamo, ruhtamot auki avoinna, kiire, enneet, anneet, niikko, liikko, opin uuden salaisuuden.

made

oli kiitosta, yllätys, polli, tolli. uskollinen korkomaksu. oli fabala, kabala, sipsuttaja, selvä, myöhäissyksy, alkutalvi, kasvit maassa nostaa-uurilla nostaa, uutta kuuta, piirtää vallan-noste-rivakkuus. daavid faaraon povella uuhi, lampola, uhtya.

umikka

opoan kirjankansitaiteilija on messuamassa-merinärpimä. närpiö on vastaanuiva hiljaisuus rakennuksilla on vaahtoa suussa.

billo

tyytyväisyys uusi ploppa aukaiskoon apean mielleyrityksen. hyttyän yllätykselle. yhtyä milonkon kanssa, kassa kersii kerimää, kerin lankaa uudelle selkoisuudelle, ripsautus yhtymä on vaarassa tulla uskolliseksi seksikäs perimä.

maanantai 20. lokakuuta 2008

REIJI INTOILEE: niityt ulottavat tyydytyksen itse valitse SELvitysmies on vain tieto aivosynaptit. YLIPIHI NIILOLLISUUS ON TIETOMÄÄRÄ. Tyhjeys, turvatyhjä.

uber

urtasa byyryy viimeistä ajallista tahdon pois tosta vain tyydytän kirjollisuusssa ajattelinen vaimo ottaa, jota ei tietollisuus, uhrautuminen.

uhallisuus

jibbo likaa pian nibber osti pienbuska, uskia on revahtanut. hyttynen on sienen pää, selät on vattula. viattomania olet uskot sitä mitä olet ?! Ryhmä siipii otto on vaienut teko. Niin selitän itselleni uudesstaan haapa haavoittuu, uuden ryhmän aavikoituminen. hapot ja narikka on vain uupumus, selitys vihava. tyytydys, kiihko, kiihoittuminen, orgastinen ortopestia aavalle avattu.

ottolaisuus

kuotkale uppoaa uuteen pilveen iskos ultan kausi uusi pilven kaltainen uusta seksailee urban kanssa ! tubo listää uuden himban kanssa, ottaa pimban toisen luo, nitte on relaistaa uksan kansanihmiset ovat valkaistu, nit, mitn on relaistuneessa nolot uhkat ovat retaa. bytty on alkaisuaine, cerrelit on ertaa ja onko on vai onko limaisuus uusi kuuukko, hyttylä on rewaisuus.

ollos

nardula on likainen, urvala on lapissa on viboja, ustaa uutta kieltä, yhdyn selänteen taakse, yhtyä niiloon, urvake on sissin kosto on hanea, gytsy on himtaa, uutta kieltä. nille on polliisi, hyytyy ukkis kiikola on.
olkis on tellu,usba on pelttistä-urvake on libbaa,iikka on libbiställa, . nik, teke on sibbaa, himbe on liba, himba on kinessä, happoa on tarbbula, lukkula on nisseä, usba on hobboa, 25 vuotta on nokkula, vanha konkku on lobbu on hippa, vitta on litsaa, oppola on nisselä, pilkkis on sibal.la on sibsa, terkkaillaan sebaa, uskis on libbo, onhan ustista, billo on vittu, halu halu on nuttula on siabsala. pobbo on mytsylä, usbala on rastis, insala on vitsala, vipsala on , usba himbe on lipsala, iikkala on iittala on kalkkola on nikkula on rimpsa on kikkolaa, jikkilä on hipsilä on sibbala, kirppistä on kiva bittaa, on valtsista on sinessä uskis on hinnaa, vimbala, ukkelis on sibbala, byyttylä on hinsalat on silliä uutta rukkua, ytsis on rintalat on himbeä. usbalat on hinkkejä, usba on pappula, titsut on rintuja, rimppakinttuja, ollos tollos, uskis on funddista.
repatta uskis, näsylä uskoo liikaa itseänsä, toisesta korvasta sissiä on uskottava uudestaan laahustan uuden uloisan uskon vallankumous uskiksessa. liikaa tussia rebassa eli rihjaan hiljaa virtaa etaneus. prinsa on on pirtainen unhoitus. jippu iikkaa sekavaa uskista. niillon veri on raksulla. töissä valittaa iikka on sääntöinen. usba on nihti. funddis on lepseetä uskista-yhteiskunnallinen undis on lassua. se on hippua- uskis on lassua. milloin on aika sebsaa tarkoittaa tuutua. virkkula on nirkku. lapsia on syntyvä uusi uskis on bykkiä. ympärillä on fannua. sepakka lappaa lappalaisissa on irkkiä.

urvat

nuuhkuma turvaa suureen puuhun. uhka repii oton kahtiselitys raksuttaa uuskieltä. myyty rewalle. niementuho on vallitseva uvan, kivanskollisuus. deewa selittää daavidia. otan lehtevän valittavan siipivän makkulan. ajelelen prinson tavalla. ajatella rikoksen kielellä uusi usko.

lehmänkello

rimpauttava; mielevä limpi ulkokohtainen auto; autonkuva siivittää uutta kuuta; olles uutta mahollisuutta; jaksan odotusta odottaa -viinan rikko ripsii uuttuutta . odotan sitä... lipsivä kissa odottaa uutuutta.
Kandentuva kaksoisprinsiippisipsakka lumitupa sipsii lipan ulkokaari, lipsakka auringonvaje. Lehtevä unirakenne, lupsakka koiranruoho lipsattaa unikonsiemeniä. Untamo rauhoittaa turvatonta mieltä.