maanantai 31. lokakuuta 2011

Yksinäisyys= reikä sielussa ja riivinnässä; jaossa; otsalohkossa. Myöhäinen syksy odottaa talvea selustallaan. Hyytymä on hidas kiireessä.
Uusi hulppea lennokki vaivaantuu pilvistä, jotta saa lommoja sieluunsa. Hypermarket avautuu ja sulkeutuu tiiviisti saadakseen uutta valtaa selustaan.
Kirjeveto= Brysselin korkeimman oikeuden käytännön elämän oikeudenpalvelija. Turvatalot, jossa kirjevedot asuvat.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Rauha sielussa on kuolema elämälle. Rauhaton sielu etsii jatkuvasti uutta ja haasteellista; haastaa arkitodellisuuden.
Suuri vanki rakkauden ja haavan riivintä hiippailee yli ja ali hyväksynnän ja valinnan. On oltava tosissaan ja hempeällä mielellä, jotta saavuttaa sekavan olotilan. Käy seko Pirkko muutietoisuuden yli ja ali.
Tyyliolli jauhaa tyhjää puhetta saadakseen hyytymän otsallensa.

lauantai 29. lokakuuta 2011

Kellokosken Antti auttaa sekoa avautumaan pilville, jotta saa selvää humalaa itseensä. Reiska on käsitetaiteen taitaja kolme alle nadan.
Suuri vanki on pettynyt välillä elämään saadakseen uusia tuulia mieleensä. Hyttynen inisee korviahuumavasti, jotta saisi kulkuluvan äärettömyydeltä. Fagotti nauraa nauramistaan; elääkseen ja kuihtuakseen. Korviahuumava itku jatkaa sekoa elämäänsä.
Suuri omena hyppää monon päälle, jotta saa pilviä sisuksiinsa. Monotus tappaa Tsänblänin, että hengitys salpaantuisi.

perjantai 28. lokakuuta 2011

Näkymätön tietoisuus kukkeudessa ja riivinnässä, jotta ihminen ohjautuu oikealle tielle saadakseen kukintaa sieluunsa.
Rohkeus kukkeudessa; kukkien unissa avaa uusia polkuja tien käynnissä. Käynnistän jaon; pilvien kukinnan värikartalla aavikkoisella. Uin ajatuksesta toiseen ja tuhanteen potenssiin.
Pilvien lomasta ei tiedä kukaan- ei edes Jumala, joka nauttii lehmien lemminnästä. Siat kasvavat hyvästä hoidosta, jotta saavat selityksiä sydämmiinsä.
Pelko jähmettää rohkeuden ja elämänvoiman ihmisessä. Tahto haluaa etsiä uusia rohkeita sieluja revittäväksi auki. Viina on tahdon asia. Myöhäinen ajatus aukeaa avohakkuualueella.
Turvallisuudentunne vammassa saa aikaan pelon elämän menettämisestä. Käyn hallaa päin, jotta saan uusia tuulia monoihini. Eläinvankilat ovat sellaisia, jossa vanki joutuu ensin paskaan, sitten lampaiden syötäväksi,sitten hirvien syötäväksi. Alin vankilanosasto on näkymättömien nussukoiden, jossa vanki syödään lopullisesti hengiltä.

torstai 27. lokakuuta 2011

Merenalaiset turvavankilat; putkiturvavankilat, joissa on huippuvaaralliset, väkivaltaiset, terroristit koko loppuelämänsä.
Laaja näkymä avaa apean mielen uusille lanteille; toreille. Kivet kuolevat kävelystä ahnaasta ja uljaasta ! Hytisen pelosta ja hämmennyksestä, joka selkeyttää päätäni.
Luo itsellesi näkymätön mieli-ihminen saadaksesi elämäsi näyttämään ihanankauniilta. Helsinki megalomania city-city.Liikun liikkumastani poispäin, eteenpäin. Ultimate kauneus=Lilja Laine.
Ei ole muuta varmuutta, kuin että epävarmuus vahvistuu, uudistuu ja jatkuu jatkumistaan, kunnes olet kuollut.

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Älä pidä itseäsi itsenäsi; näe muukalaisuus itsessäsi voimavarana; näe itsesi todistajana elämänikkunassa, joka on avara, laaja, aito.
Antopilvi luovuttaa verta ja juo elämänlankaa uusista vesistä; virroista; hekumista, jotka luonto luovuttaa uusiin tehtäviin. Muodonmuutos luonnossa on uudistumisen kannalta välttämätön.
Annan itselleni oikeuden epäonnistua, luhistua, seota, olla sekasin; tehdä sekasikiöruokaa, joka maistuu karvaalta, koska se ei ole tehty reseptin mukaan.
Astjanada tanssii, kuin pilvien päällä olisi totuus tuulinen. Reiska tekee käsitetaidetta kaksi alle nadan. Dada on tie. Tulen uuteen hyytymään onnellisena; tietoisena itselleni antamastani tehtävästä.
Bryssel, armoton, ehdoton. Laki on ollut,on ja tulee aina olemaan- kukaan ei jää siltä paitsi(kun tekee laitonta tai pahaa)
Ohjeita: keho kiinni; älä paljasta mitään toimintaasi- ilmeettömyys-eleettömyys.
Humpsuttaminen on teeskentelyä, jota tekee tietyt väkivaltaiset toimijat; eläinihmiset.
Tilaan kuljetusputkilla Kiinasta Kiinalaisia renesanssipukuja Bada Bada teatteriesitystä varten. Mikko tappaa matkapuhelimella nussukoita Vantaan Variston metsissä. Suomi on robottivaltio; Kurvin Alepassa on kassassa ihminen työskentelemässä, joka on koira; eläin. Bokseissa Hakaniemen Kela on puhelinkeskus, josta ei saa palvelua.Kansallisvaltioiden aika ei ole ohi ! Ostan maapallon !

tiistai 25. lokakuuta 2011

Tyhjä hetki avaa otsalohkon auki, jotta aivot aukeavat aavalle merelle.

maanantai 24. lokakuuta 2011

Urho lomailee uskovaisten kanssa, jotta saa hyytymän itsensä sisään. Jakoavain heittää itsensä tyylilleen vastakkaiseen sukupuoleen. Mike on lyyti- ukkonen repeää nauruun, jotta yllättyy paljon omasta rimastansa.
Dordo heittelee niskojansa, jotta saa uuden kuun valon kasvoillensa. Pilvet kuljettavat sadetta heinille sovinnoisille. Bytsy on tytsy-rintsarit ovat rinnat. Rannat yllättävät riemurasian.

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Upsetus piirittää uutta lunta tupaan. Idyllinen Reino pullottaa mehua sepelin vuoksi.

lauantai 22. lokakuuta 2011

Reva aukeaa jähmeiden käsien armosta, jotta selitys saa uutta lunta putkeen. Selätys asemoi itsensä uudelleen pilvien lailla. Jömpsötän Niiloa utareista saadakseni tietoa jaosta valinnaiseen.

perjantai 21. lokakuuta 2011

Uusi kuu lempii Odoreen kanssa, jotta seko levittää paljon janoja kuppeihin. Kiire hikoilee riemukkaasti ja lennokkaasti pilven päällä. Hillo hattuilee yllätyksen kanssa.
Rahisevat ajatukset liikkuvat uutisten seassa, jotta tulisivat väsymyksestä avuliaiseksi. Hyytymä lopettaa ääntelyn, jotta seko ei lentäisi ennätykseen ja mäkeen.
Rento koira räksyttää valoisaa ajatusta, jotta saa koiranmakkaraa mahalaukkuunsa. Stressaantunut yhtymä koittaa hyytymää kasvoillensa. Soitto jakaa mielipiteet ja ajatukset kylmiin alkupaloihin, jotta saisi seksiä.

tiistai 18. lokakuuta 2011

Kauhu silmissäsi tarjoaa herkkuja, tatteja syötäviä. Piilopaikka tarjoaa sekoa jalkoihin, että herra epäileväinen kävelee pois pihlajien luota.

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Uusi aamu aukeaa linnulle siipirikolle ja vaivaiselle valolle. Kiinnostava riivintä tarjoaa rakoa himokasta, jotta eläisi eläimen valon sisällä. Lepäävä vallankumous tappaa sian hengen, jotta saisi tarvetta lakiin.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Uusi uskovainen sekoaa aamulla kaurapuurosta, jossa on aavemainen ääni. Ännykäinen hyttynen liitää littanan sekon sisään, jotta saisi auton jaon jalkoihinsa. Patikkamatka päättyy yllättävään hilloon. Kissa naukuu uusia vaiheita ja valheita.
Epämääräinen olo suomuaa uuteen ikkunaan. Katselmus jakaantuu toisiin oloihin jakaantuneisiin. Jaksan kaivaa sekoa pois aivoista. Hyytymä tyydyttää orgasmia kieroa.
Syön karjalanpiirakoita hajamielisesti ja onnettomasti, jotta laihtuisin. Kinkkuleike kirpoaa kielen päältä pois. Uusi galleria ei toimi toimivalla tavalla.
Sepsä liikkuu liikkumattomasti ja elävästi kohti hirviötä. Vankila sekoittaa normaliteetin ja itsekunnioituksen. Selitän asioita ratkiriemukkaalla virtuaivoilla. Tajunta selättää tietoisuuden.
Sosiiaalinen pelkotila selittää älynnystyröitä, jotta valitus tajuaa tajuamisen mahdottomuuden ja ilon jaon eron.
Jallitus kävelee urpaketta kohti. Valintatalo on tulessa, jotta sekava rakeellisuus hiipisi ulos kolostaan. Niittymä hipoo nollaa oloa urvakkaalla tavalla saadakseen orgasmin sirkusmaisen.