keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Hulmutus kuolee keltaisen puutteesta, jotta saisi kärpäsiä taskuunsa saadakseen kirosanoja kirjaansa. Herkkä mieli löytää uusia kuvia mielikuvituksen tajuntaan, jotta ei kävelisi hepenissä kuutamon eteen.
Ennätys tarjoaa selätystä liikuttavaa, jotta ennättäisi maaliin punaiseen saadakseen yllätyksen tujun silmillensä.
Uusi juuri seikkailee keitossa ja leivän päällä, jotta siementäisi uutta selitystä vammaista saadakseen piirin hajoamaan. Jako selittävä, liikuttava ottaa uusia purjeita selustaansa, jotta eläisi hyttysen elämän.
Kuuukko näkyy taivaalla ja jollottaa aikaa, jotta saa lahjoja, ajatuksia ja näkymän nykytaivaasta eli nykytaiteesta.
Uusi kuu tarjoaa Joulupukille kiireitä, kun hän tekee lahjoja ja suunnittelee Joulunaikaa.

tiistai 29. marraskuuta 2011

Tipsike juo juomaa ja tarjoaa viiniä; aitoa tunnetta saadakseen himon jyrräämään selustallaan.

maanantai 28. marraskuuta 2011

Elämä tarjoaa lättyjä kiireelle ja vaillinaisuuksille saadakseen jakoja hiuksiinsa. Uutiset kiirehtivät eteenpäin, jotta Reiska tarjoaisi yllätyksen presidentille.
Yllätys tunteissa ja käsitejärjestelmässä tarjoaa sekulaarin tarjouksen saadakseen paljon salaattia lautaselle. Iiktietoisuus tarjoaa tarjouksia Tarjoustalossa, jotta ulokkeet tarjoavat uusia tarjouksia elämälle.
Julma tyylikäs mummukka kävelee hyllyen ohi leipäjonon saadakseen kiinteän maksun miehiltä janoisilta. Janoinen koira janoaa lisää mettä maukasta saadakseen jaollista haukuntaa sisuksiinsa.
Valinta talossa ja valinta aivoissa, valinta elämässä tarjoaa valinnanmahdollisuuksia otollisia, jotta selusta kieriskelisi yllätyksissä.

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Uusi hulppea lentokone kiertää totuuden siivillä saadakseen janoa selustalleen ja piirittäen valinnaisen johtoryhmän. Kiireellinen runtake riimukirjoittaa ajatuksen kirkkauden pilvien lailla.
Uusi kipupiste; uudet kipupisteet selässä. Derwa tietää häilyvän paikkansa, jotta ei sekoa lopullisesti ja lopullisesta tiedosta, jota ei ole.
Uusi kutsuu rauhattomuutta sekulaariin katsomukseen ja uuteen avantoon tehdäkseen reikiä sieluun ja turvattomuuteen. Jaksan liikkua vielä kävellä siellä täällä ja pilvien sekulaarin kanssa. Ummetus on pirullista.
Puksun, tuksun, juksun, muksun- loppo, toppo, pipsi, tipsi- olla täysi ihminen.
Ei ole mitään tukea tai turvaa.
Älä kuvittele olevasi muu mitä olet.
Jaollinen puuro sekoittaa mielen umpimielisen, jotta saa uskovaisen kätyrin hajoamaan mieleltään. Umpisolmu selittää todellisuutta kiemurtaen.
Todellisuus on jakamaton.

lauantai 26. marraskuuta 2011

Nimeämätön todellisuus.

torstai 24. marraskuuta 2011

Keskeneräinen elämä on aina olemassaoleva, jotta sekunda häviää elämän edestä.

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Uusi pakenee perinteitä, jotta hengittäisi raikkaita pastilleja.
Ahdistunut Bonssurobotti.
Olen tarkkailija- tarkkailen tarkoituksenmukaisesti tarkkailusta saatuja tuloksia.
Kun on altistunut Freudilaiselle ajattelulle näkee Freudilaisia uniakin.
Epävarma olo on tyylilleen ominaisesti luova helvetti. Jaan uutta tietoisuutta; tiedän vähän, mutta jotain sentään. Olen kuin haukka, joka kiertelee elämässä ja tutkii ja tekee kokeilevasti ja luovasti.
Tykitän uutta tietoisuutta itsestäni tyylitellen viivoja, käsitteitä ja värejä.

tiistai 22. marraskuuta 2011

Käännän uuden lehden elämässäni joka hetki. Joka hetki voi olla viimeinen, siis tee se minkä haluat nyt älä siirrä työtä tuonnemmaksi. Pitkät projektit vaativat aikaa ja vaivaa; kaikkea ei voi tehdä heti, mutta ole varuillasi- viimeinen hetki voi tulla milloin tahansa.
Rutiinit ovat vammauttavia ja kuolettavia, niiden myötä todellinen elämänriemu katoaa ja kuolettuu pois.
Kohtalo on koko elämänsumma; kaikki mikä on elämässä tapahtunut ja on olemassaolevaa siis elämänsumma.
Sekava olo- kylmää elämälle- rakkaus ei riitä; rakkaus ei aina tavoita elämää- elämä on suurempi kuin rakkaus. Tavoitteita elämässä: tiukka elämä, haasteellisuus elämässä ja ajattelussa; humpsuttamista taiteen tekemisessä; hyvä terveys; balanssoitu elämäntunne.
Tiukka saalis ämpärissä; ahvenia vain ahvenia, niistä voi tehdä kalakukon; savolaisen kalakukon. Onkiminen on kivaa, kun saalista tulee. Kylmä on tiukka kaveri; kädet ovat helppo saalis kylmälle.
Yllätä itsesi ja haasta itsesi toiseudelle. Kiire ei sovi elämänrytmiin. On oltava tosi itselle ja vahva valinnoissa ja tiedostamisessa.
Taiteellisuus on valinta. Taiteellisuus on harjoittelua ja työtä. Taiteilijuus on ammatinvalintakysymys.
Rakkaus ei aina riitä- elämä on.
Joulupukki on kiva ja mukava. Lähetän joulupukille kortin.

maanantai 21. marraskuuta 2011

Uusi helvetti aukeaa ajalle ja rajalle. Yö on helvetin rajapintaa ja hyljeksimistä, joka saa kuvottavuudessaan vertoja Jumalalle. Uudistan mieltäni, sillä että en kiirehdi. Todellisuus on jakamaton ja tosi.
Rakkaus on omankaltainen. Jokaisella ihmisellä on oma käsityksensä rakkaudesta.
Ihminen, joka nojautuu perinteeseen on kuollut kuin kivi.
Cityihmiset säntäilevät minne sattuu ja aina niillä on kiire jonnekkin Helsingissä; kaupungilla ja kotonakin. On tiedettävä paikkansa, rytminsä ja hengityksensä. Silloin elää oikein ja viisaasti.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Olen hyväksynyt latteuden osaksi elämääni.
Hitaus- hidastuminen ja uuden ymmärtäminen on saarekkeita mielelle ja seinässä hyttynen, joka imee imemistään latteutta.
Kiireellinen juusto ilmestyy uuteen ääneen ja kuvaan saadakseen hullutuksen himon vereensä.
Himokas eläin kävelee ruoan ääreen saadakseen uuden toivon ja ihmisen kyynelehtimään. Fattu istuu seikkailuun, jotta saa ääniä ja kuvia mieleensä. Jakoviiva sekoittaa uutiset, jotta saa tyhjyyttä mieleensä.
Liike kuulee tajunnan, että saa uuden tekijyyden selkäänsä. Myyty sekulaarille, että erottelukyky eläisi tujuna elämässä.
Keksejä yllätyksille ja yksinäisille toivoille, jotta saa revintää sieluunsa, että kävelee avantoon saadakseen uutiset mieleensä.
Kaupungissa on jaettuja välähdyksiä, kokemuksia yhteisöllisyydestä, kun pimeys laskeutuu kaupunkiin.
Monet elämät rajoittavat näkö, kuulo, tunto, haju, makuaisteja, koska hedelmällinen tietoisuus ei ole tavoittanut heitä, eikä heidän yllätyksellisyys ole rajua !
Olen harjoitellut laitoselämää Aurorassa, Helsingissä, Suomessa, maapallolla, Euroopassa.
Nolla on ääretön ja siivillä lentävä kotka, joka elää unohduksessa.

lauantai 19. marraskuuta 2011

Ikuisuus on nykyhetki.

perjantai 18. marraskuuta 2011

Luota itseesi, mutta että sitten kun olet todella masentunut, ahdistunut, surullinen. Mihin silloin voit luottaa ja miksi. Miten pitää itsensä kasassa, kun on väsynyt elämään ? Mitä jos itse katoaa. Mihin sitten luotat ? Jos on väsynyt, eikä positiivisuus pulpahda pintaan, mitä sitten- ei mitään. Mitä tapahtuu seuraavaksi. Mihin on luottaminen, kun tieto katoaa ?
Nulkki.
Jähmeä kolmekymmentä luvun vanki polttelee tupakkaa sellaisella vauhdilla, että hidas pysyy perässä.
Entä sitten, kun tietoa katoaa päästä; aivoista ? Missä sitten on uskosi, kun kaikki tieto; kirjoista opittu; mieleenpainettu tieto on kadonnut ? Uskokin on tietoa; perinnettä, joko suullista tai kirjallista ! Usko on ajatusrakenteita; ajatuksia; ulkoaopeteltuja käsityksiä.

torstai 17. marraskuuta 2011

Ravaaja. Missä on elämän rajat. Väsymys tappaa pilvien rajat ja muodot. Tiedän rajoja, jotka hötkyttelevät unessa vettä.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tosihullukoira.
Vanha uskovainen on sisältä vainoharhainen, jotta saa uusia kuvia ja rinnakkaisnäkymiä riippuvaismieleensä. Kettu syö voikukkaa innolla saadakseen rikkonaisia yhtymiä tajuntaansa.

tiistai 15. marraskuuta 2011

Keinotekoinen kieltäymys tavoittaa halun sekavan saadakseen uuden tatskan hanskaansa. Teroitan mieltäni, jotta ei pitäisi tarpoa vesisateessa tuntikausia- saan mieleltään terveen tyttöystävän- himokkaan nussukan, joka antaa paljon pillua.
Suomi hotellivaltio.
Vangittu sielu tahtoo vapauteen, jotta saa hengittää ja toimia omalla luontaisella tavallaan, saadakseet elämästä irti tajuisenelämän.
Vangittu sielu tahtoo vapauteen, jotta saa hengittää ja toimia omalla luontaisella tavallaan, saadakseet elämästä irti tajuisenelämän.
Selittävä lumppu hioo poskiansa, saadakseen kuuden kuun tajunnan; totuuden, että kävely muuttuisi avaruudelliseksi. Janoava mieli saa tuulia ja hepeneitä päällensä, jotta eläisi yllätyksellistä elämää.
Joskus tietyt ajatuskaavat, väri hallitsee näkökentää, sitten hienomekaniikkainen käsityskyky muuttaa todellisuutta toiseksi.

maanantai 14. marraskuuta 2011

Kurja mieli tahkoaa vanhoja latuja vammaisia. Ota päästäsi kiinni ja käännä elämäsi suunta auvoiseen oloon ja untamoiseen elämään. Kiitetään jotain toisesta tiestä, jossa oppii kivusta ja kärsimyksestä, onnen kukkuloilla olosta, siitä että on yhä hengissä ja saa luoda uutta taidetta.
Usko itseesi ja tavoitteisiisi, elämänarvoihin ja perinteenkieltämiseen, sekulaariin maailmanjärjestykseen. Pysähdys mielessä- tajunta sekaisin- jää tuulihatut syömättä. Elämää ei ole kurimuksessa, eikä hyytymässä. Kiireellinen toiminta ei ole luovaa, eikä elämää.
Keskikausi- Bryssel- on kiellettävä vauhti päähuumaava ja otettava sekulaari elämänohjeeksi annettava elämälle tietoisia sykähdyksiä, jotta saa rahinaa uutta jalostunutta värikudosta.
Ihmisen paikka on olla siinä mitä kaipaa ja jollottaa, laulaa. Unelmat ovat siemeniä, joita kylvää maahan, jotta saa uuden tajunnan, tietoisuuden, siitä että hengittää vapaasti elämänlakeihin. Varmasti hengitän ilmaa, jotta sekulaari on todellisuutta. Kiire tappaa luovuuden ja hengittämisen puhtaan.
Jakomäki kutsuu uutta ja vanhaa riepua, jotta saa Untamon posket loistamaan. Gyyt ja Ryyt kulkevat kanan lailla saveen ja likaviemäriin.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

On oltava lutka elämälle; kieroiltava asioiden suhteen, jotta saa täysinäisen kukkeuden puhkeamaan kukkaan. Byyt Ja Ryyt ottaa tosissaan toiseuden; käy toista tietä, jota harva kulkee; näkee sairautta, vammaisuutta, jossa jotkut luopiot ottavat elämän itsestäänselvänä. Jotta saa uutta on kuljettava väärää reittiä elämässä.
Kuntoutuskotirooli on väsynyt olemaan helppo, kiva, hyvinkäyttäytyvä, hiljainen, itseään monotonisena pitävä. Monotoninen tanssi yllättää roolinsa ja itsensä yhä uudestaan.
Olen kyllästynyt rooliin, jossa on oltava kiltti, pieni, hiljainen, tottelevainen.
Onneton mieli- uutta elämälle ja kurjalle kulkurille elämän. Kyyläminen ja kyttääminen jatkuu jatkumistaan, siitä saa vain vittumaisen piilomielen. Hitaasti ja varmasti saan uutta ja epävarmaa piilotettua elämää. Piilotan ajatuksia muistiini, enkä kerro niistä kyylille.
Olen taidemaalari, joka maalaa sekoja värijuttuja. Kävelyssä ei vikaa mitään. Ontto olo maalaa uuden hitaan selityksen hyytymään.
Kaikki kiiltää ajatuksen tasolla, jotta henki taivuttaisi pilvet uuteen kiinnostukseen. Untamo uskoo uskomiseen tietämättä mitään- on tyhjä tietämisestä ja uskomisesta, jotta saa revaa tiukkaa.

lauantai 12. marraskuuta 2011

Menestys hoikissa naisissa, jotta tiedettäisiin mitä tehdä politiikassa ja muodissa. Kierrän asian hellänrajusti, jotta saan uuden mielihyvän kohteen itseeni.
Menestys takkien taskuissa ja päähineiden päällä. Himokkuus elämän kokemisessa, jotta kokee ja jakaa hyytynyttä ilmaisua Jaakolle. Ennakointi elämässä ja pelin pelaaminen; asioiden tärkeysjärjestys; asioista puhuminen, jotta ei paljastuisi paljas olo; paljaana olo; henkinen identiteetti.
Vanha mieli uudistuu Jiiktietoisuuden myötä, siis myötä ja vastoinkäymisissä. Aurora on kontrollitodellisuus; kontrollipaikka. Myyty ateismille; myyty tietoisuudelle, josta saa uusia tuulia partaansa ja reikiä takkiinsa. Luota housuihisi, jotta kävely onnistuu hyytymän kanssa.

perjantai 11. marraskuuta 2011

Uhkea uni kirkuu uusia tuulia pilvien lailla, jotta saa yllätyksen siipiinsä.

torstai 10. marraskuuta 2011

Säällinen sää kulkee ohi pilvien kuljettaen hidasta olutta sekavaan oloon. JiikIiktietoisuus selättää hyytymän, jotta saa antaumuksen kuullostamaan sekolta. Ollos katselee riimukirjoitusta suoraan silmiin.
Elämä on taistelua vanhan tietoisuuden ja uuden maailmanjärjestyksen kesken. Uusi ei ole vanhan kierrätystä eikä heilumista tuulessa, vaan eisäädyllistä tietoisuutta. Uusi on tuoresipulia kielen päällä ja tuoretta kahvia ja yksinäisyyttä korkeaa ja moraalia korkeaa.
Uuden tietoisuuden hetteikkö tarjoaa ammottavaa unta- Stanley Kubrickunta, jossa ihmiset ottavat vastuullisia tehtäviä tehtäväksensä.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kuolema odottaa kurimusmiestä- ei tiedä vasenta ottoa eikä oikeaa lakia, että saisi kiinni oikesta valinnasta, jotta kukkisi kukkeudessa; kauniissa selittävässä; kaiken tulkinnassa.
Ajan parran- rahinaa- uusi minä- toiseus verrattuna sinuuteen.
Yksin ja kaksin ja kolmisin on yksinäisyys; sielukkuus uppomunien. Laitoksissa asuu yksinäinen kurimusmies, joka ottaa päivän kerrallaan ja käy loputonta sinäminädialogia päänsä sisällä ja kysyy miksi en riitä omana itsenä vaan pitäisi olla kiinni toiseudessa; tavallisuudessa; onnen kukkuloissa; kukkeudessa.
Säällistä oloa antaa uni vaillinainen, jotta arkitodellisuus tavoittaa ikuisuuden saadakseen uutta voimaa rahisevasta todellisuudesta ja potkinnasta. Unikiva seikkailee hitaasti onnen ja selittävän hyttysen kanssa.
Mielisairaala on sulkeutunut mieleltään; yhteiskunnasta erossa oleva yhdyskunta. Uni ei tarjoa lepoa eikä viilennystä arkeen, yhdyskuntatyötä tarjoaa uni.
Dordom tylyttää tylyä tuomiota uusille hengille. Hyttynen tekee koiruutta Urpolle, joka suomii kaloja.
Peppu on pemppu. Myyn lehtiä torilla, jotta saan tyydytystä oivaa selkäni päälle.
Tavoitteita: oma koti, hyvä terveys, luova mieli, taiteellinen haastavuus elämän kokemisessa, uutta luova taiteellinen toiminta.
Ennätys on piilossa koiran hahmossa. Helsinki 24h city. Vanha kuusi kasvaa jaollisesta hahmosta eroon.

tiistai 8. marraskuuta 2011

Vanhat sakset sävyttävät seinää uudessa kuosissa. Kiireellinen selitys ottaa yllätyksen paikan, koska se auttaa sakioista savea.
Olen kyllästynyt väsymykseen, koska en saa irti todellisuutta.

lauantai 5. marraskuuta 2011

Kiskon ajatuksilta viiveet ja pysähdykset, jotta uusi siemen tajuisi tehtävänsä saadakseen uuden kielen soimaan ja kiirehtimään rajuun purskahdukseen ympäri maapalloa.

perjantai 4. marraskuuta 2011

Uuden tajunnan luominen vaatii rajun tietoisuuden tiedostamista ja rajojen kaventamista, että saavuttaa sekulaarin todellisuuden, jossa epäilys hallitsee tietoisuutta; tajuntaa.
Jotkut ihmiset keskittyvät olemaan sairaita, vaikka heidän pitäisi ottaa vastuu omasta terveydestään.
Ennätys riipii vanhaa kuuta saadakseen jaollisen Heikin odottamaan bussia.
Pissakakkacool.
Suureellinen tunneilmaisu tarkoittaa moninaisia asenteita ja variaatiokykyä. Vammaisen ihmisen tunnepitoisuus riittää... Uusinta uutta- sekularismia silmille ja korville. Yhtälö mielessä= utelu ahdistuksessa.
Vapautuminen on heiluriliikettä tosiolevaisuuden ja harhaisten ajatusten ja tunteiden välillä. Ota itseäsi niskasta kiinni ja tee se mitä haluat. Mytty viestii maalarille valoa ja varjoja. Ole avoin ja kiinnioleva huoltoasema.

torstai 3. marraskuuta 2011

Tuusulastudiot.
Tyhjennän väreillä mieltäni- mieli täynnä tavaraa; tavatonta kujeilua ja epäilystä muodon vuoksi ja tyydytyttynyttä energiaa- energiatasapaino onnistuu kyllä.
Bonssustudiot.
Reijostudiot.
Taitan värejä yhdessä vauvan itkun kanssa, jotta saan tyyliä lyylille.

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Uusi aamu aukeaa valkealla tavalla, jotta yö olisi haluton näkemään tai kuulemaan nippeliä, nippelitietoa.

tiistai 1. marraskuuta 2011

Gigasatanismi. Maailma on pakojen paikka.
Arkitodellisuus haastaa ihmisen olemaan haastamatta parempi. Elämä on todellisempi onnellisuus avunannossa; avuliaisuudessa ja onnen tavoitteissa. Onni haastaa ihmisen kulkemaan hyytymän kansssa loppuun asti. Astelen kulkutietä avunantoon ja yhtymään.