keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Suuri airut jollottaa uusia tuulia purjeisiinsa, koska joulu on kerran vuodessa.
Väsymys mihin kellonaikaan vaan tarkoittaa uupumusta/ elämä on kivvoo, koska seko elää värinöissä ja uupumuksesta huolimatta jatkan sekoa tuntemista, jotta tavoitan olennaisimman.

tiistai 20. joulukuuta 2011

Tiedän itseni kokonaan/ opin joka päivä uutta/ saan uusia värinöitä itseeni ja elämääni, jotta seko eläisi ja voisi hyvin ja pulleasti.
Piirrän tietoisuuteeni piirejä liikkuvia ja uneksin uusista avoimista seko yllätyksistä. Hieho elää onnellisena tiedostaen heinän hajun ja maun ja muistaen muut hiehot, jotka ovat kuolleet.
Maali kuivuu hitaasti, jos käyttää paksuja kerroksia öljyvärimaalauksessa. Saan uusia värinöitä, koska elän tosi rajusti saadakseni uutta sekoa elämääni, koska tietoisuus elää yllätyksissä.
Selittävä voima saa suun auki/ skitsofrenia on tietoisuus. Jossakin on uutuuttaan kiiltävä aivosolu, joka odottaa maailmaa sekoa, että saa uuden hyttysen hengiltä. Niilo ottaa suolaa hyppysiinsä, jotta muistaa muistoja sekoja.
Seko piiri pyörii riemunkirjavalla tavalla eteenpäin. Muilla voi olla elämänfilosofia, mutta minä haluan olla vapaa valitsemaan kullaisellakin hetkellä mielenkiintoisimman tahdon, kuitenkin eteenpäin unohtamatta menneisyyttä ja tulevaisuutta. Repiä ja päälle maalata/ tuhota luoden uutta tietoisuutta saaden tujun tajunnan tietoisuuden.
Seko elää syvyyksissä saaden voimaa ajatuksista tujuista ja tunteista voimakkaista elääkseen uutta todellisuutta. Laitosrutiinit eivät elä elämää oikeaa. Avuttomuus on itsestä kiinni/ onhan niinkin, että persoona määrittelee tiettyjä toimintoja/ kyvykkyyksiä/ haluja/ mielenkiintoja, koska mielenkiinto syntyy halusta ja toiminnan yhdistelmästä.

maanantai 19. joulukuuta 2011

Haastan uudenkokemisella itseni ja elämänvoimani, jotta kehityn ja kasvan voimakkaamksi, jotta elämäni on täyteläistä ja rinnasteista ja että aina vaihtoehtoinen valinta on käytössäni.
Seko elää sisällä/ sekon päällä on kuori, mutta seko sykkii ja elää elämänvoimasta, jossa on elämänydin ja voima, jotta jaksaa elää ja luottaa elämään.
Ihminen on vapaa luomaan ja valitsemaan oman elämänfilosofian/ uskon uskoen, että se on tosi ja totta.
Annan itseni todellisuudenkämmenelle, jotta se johdattaa minut sekoon tilanteeseen, jossa antaumus ampuu uusia nuolia arkeeni.

sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Seko arvaa ahdistuksenhengen, koska on epävarma itsestään. Seko heittelehtii sinne tänne, koska ei tunne itseänsä.
Epäilys hallitsee hallittua ja kaottinen maailma puskee tietoisuutta itsestään poispäin, koska se antaa itsestään uutta seksikästä hengitystä ihmisille.
Selitys arvaa totuuden itsestään, koska sekulaari hallitsee totuutta. Elän itseäni monistaeni itseäni uudestaan ja uudestaan. Olen itsessäni monistaja ja mielenkiintoinen sekulaari hallitsee riimukirjoitusta.

perjantai 16. joulukuuta 2011

Suuret helmet uppoavat uuteen kuuhun, koska rakkaus jättää jälkensä kinkkuun jähmeään.

torstai 15. joulukuuta 2011

Paljon palikoita pöydällä. Palikat saavat osansa helmeilevästä siasta, sillä niillä ei ole osaa eikä arpaa kohtaloonsa, sillä henki on pois palikoista.

tiistai 13. joulukuuta 2011

Suuri ja kiero elämänkulkuri kieroilee tunteiden vyyhdissä saadakseen piirin pienoisen, jotta tietoisuus tajuaisi itsensä uutuuttaan kiiltävän auton kanssa.
Fattuli on hento ja herkkä tajuamaan asioita saadakseen piiriinsä uuden rakenteen kenkäisen.
Voima purjehtii ahdistuksessa pintaan, koska elämys tarjoaa uusia pirtoja ja purjeita saadakseen uudet hiekat silmien eteen. Käyn eteenpäin, koska tietoisuus elää kukkeudessa ja hennossa kukassa.
Selittävä voima on itsessä kiinni halutakseen uusia purjeita itseensä, koska se haluaa sekoa elämää itseensä.
Suuri rakenne selittää uusia uskoja ja selityksiä, koska rakenne pitää kiinni perinteestä.

maanantai 12. joulukuuta 2011

Selitys selättyy Helinän piiriin, koska hyttyset kieroilevat äänellä, jolla ei ole kiirettä.
Tajunta sekoittuu uuteen kitaraan, jotta eläimellisyys pilkkoutuu uusiin tietoisuuksiin; analysointeihin. Yli käy totuus ja ali valheen juuren.
Ruisleipä antaa taivaan yhdessä kiireettömän elämän kanssa saadakseen nautinnon yhdessä maksamakkaran kanssa.
Hyllymä kiinnostuu untamoisista koirista saadakseen raikkautta elämäänsä.

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Tytsä tuijottaa tiinettä sikaa silmiin saadakseen himokkuutta elämäänsä.
Vaivaannuttava tunne repii ahdistuksen portteja rikki saadakseen uusia kuvia taivaallisia ja portteja auki, jotta eläisi uskovaisesti.
Palikka on kulkeutunut pöydälle, koska se ei mahdu muualle. Palikka ei saa huomiota keneltäkään paitsi palikalta itseltänsä.
Suihku ei tiedä mitään vedennautinnasta. Karu totuus ei voi tietää pääseekö tähtiin vai ei- pääseekö totuuteen vai valheellisuuteen- jaan tunteen ja ahdistuksen aina vaan, vaikka olen tietyistä varma varmat asiat muuttuvat kaiken aikaa- epävarmuus vaan vahvistuu.
Seko olemus on tietoisuutta selittävästä voimasta, jota tarvitsen joka hetki. Lehtevä piiri sulkee sisäänsä karhun kidan, jolloin kuolee luovuus ja elämä.
Ainainen " putkessa olo " tappaa luovuuden ja sisäisen ristiriidan. Sisäinen ja ulkoinen hyvä ovat hienoja materian nyansseja, joita ihminen tarvitsee läpi elämän.

lauantai 10. joulukuuta 2011

Pimeä olo jakaa mielipiteitä, koska oletetetaan että elämän pitää olla tasaista ja varmaa; sellaista, että kaikki mitä elämässä tapahtuu on tuttua ja turvallista- epävarmuus on kitketty pois elämästä, mutta juuri epävarmuudessa elämä elää oikealla ja väärällä tavalla ei väkivaltaisella tavalla. Väkivalta on kuvottavinta mitä on olemassa.
Pitäydyn tunneajatuksissa, koska saan voimaa antautumuksesta. Pitäydyn myös voimattomuudessa, koska veltostelu kasvattaa voimakkuutta. Altistan itseäni tiedolle ja teen tiedosta unia, jotka vetreyttävät voimaa ja voimakkuutta.
Voima ei katoa iän myötä se muuttaa muotoaan ja saa uudet siivet, siten että tulee tietoiseksi omasta tarkoituksestaan- tarkoituksesta jonka on antanut itsellensä ja pitäytyy siinä, koska elämää ei saa tuhlata, koska elämä voi olla ohi koska vain.
Jokainen hengittää ilmaa sekolla tavalla saadakseen elämän jatkumaan, jos jakaa elämänuskon ja varmuuden itsessään ja syö hellästi ruokaa.
Keskikausi; keskiikä tarjoaa limppuja ja varmuutta, luopumista, epävarmuutta elämän laeista. Tyylikkäänä eteenpäin saadakseni otollisen opetuksen elämästä ja paljon tilanteita ja tunteita.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Tasaisuus tunteissa on kuolema tunteille ja elämälle, koska suuruus elää epävarmuudessa. Ihmisbasareeja, joissa ajatukset harhailevat saadakseen rääkynää sisuksiinsa ja sieluihinsa.
Aika menee nopeasti eteenpäin. Elämä on ohi hetkessä. Elämä on hetkissä ja ajassa. Ullakon henki elää sekolla tavalla, koska se on poissa arkielämästä ja ullakko on kaukana aktuaalisuudesta.
Kykenenkö helpottamaan tietoisesti elämääni saadakseni helppoja ratkaisuja. En halua helppoa elämää, koska se on läpihuutojuttu, eikä silloin elä oikeasti. Taivasta ei ole. Taivas ja helvetti on elämän aikana materiaalisia ja henkisiä tasoja.
Helppo elämä on vaivaannuttavaa. Seko elämä on kiinnostavaa henkisyyden takia, koska henki pihisee elämän nurjalla puolella saadakseen viboja, selityksiä, että ei kuolettuisi elämän aikana.
Sekunda selitys sekoittaa ajatukset, koska epäilys arvoittaa ajatussaleja. Piirrän uutisia uuteen selitykseen saadakseni yllätyksen johdon mieleen. Ulla on seko leipuri ja hajonnut moneen osaan.
Kurja olo= kulkuri aavan järven pinta pirisee ja pärisee hyvää oloansa.
Luonnonlait ovat aina olleet, mutta evolatutatiivinen tieto tarkoittaa luonnon vastuuta itsestään, sillä luonnossa ei ole mitään väärää- suru ei ole negatiivinen tunne- suru on tunne tunteiden joukossa yhtä oleellinen kuin ilo tai pelko. Ei ole positiivisia tunteita tai negatiivisia tunteita. On tunteita, jotka ovat puhtaita.
Lento hiekalla- pienoinen lintu on hellä ja herkkä änkyrän lailla- laista piittaamaton- evoluution alainen.
Lennän unissani; ajatuksissani uudella tavalla; altistun tiedolle ja visioin radikaaleja sekounia.

torstai 8. joulukuuta 2011

Materia on henkisyyttä, jota kaikki ihmiset kuluttavat ja kokevat ja ovat ruhtinaallisen tyytyväisiä kuluttamiseen ja kokemiseen.
Lehtien repiminen on raakaa toimintaa; kaksi alle nadasekunnin toimintaa, jossa ei ole kuivuutta tai uutuutta, jotta saisi tuttua ja turvallista mieleensä.
Ennätys mielessä; mielenylittäminen on kilpaajuoksemista ajan kanssa. Tarjoan hevoselle leipää, jotta saan aikaa kulumaan.
Sekava sekunda tahmauttaa elämänjanon ja onnellisuuden saadakseen uskonnon tulemaan mieleen, jossa elämä on merkityksetöntä.
Uutuudettomuus elämässä on kuolema sielulle ja elämänvirtaukselle.

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Oikeintekeminen; kaavamaisuus; rohkeudettomuus taiteessa ja elämässä tarjoaa helppoja ratkaisuja; ihan kivaa.
Suuri vanki laitoksessa ei vaikene, koska hän ei taivu muuhun kuin elämään. Häntä ei paina alas säännöt, eikä tuotantoarvot; kilpailuyhteiskunnan kilpailu.
Uutuudentunto katoaa elämän myötä, koska uusi on aina läsnäoleva.
Mieli muuntuva ja muuttava näkee pilvet hahmoina; selityksinä, koska elämä on luova kokonaisuus.
Sekunda on harjoittelun puutetta aineeessa ja henkisessä kilvoittelussa.
Keinot käyttävät ja kyttäävät iloluontoista luontoa, joka elää elämäänsä saadakseen evoluutiolta anteeksi virheensä.

tiistai 6. joulukuuta 2011

Uusi Unto tarkoittaa munan sielulla kanansiipiä, koska Unto kävelee pilvien lailla eteenpäin.
Fattuli liikkuu sekolla tavalla selityksessä, koska hänen elämänsä ei ole rahan vallassa; rahan hallinnassa. Olen ihminen tyylilleen ominainen ja kurjistun itsestäni poispäin. On jaksettava elämän vuoksi taisteltava eteenpäin, mentävä hahmoja pakoon.

maanantai 5. joulukuuta 2011

Kuristun kurjistumistani laitoksessa, Aurorassa. Kiitän itseäni elämästä, koska en keksi muutakaan tietolähdettä. Hylkään väljähtynyttä tietoa saadakseni uutta tietoisuutta elämän tuoksintaan.
Sekunda elämässa on vaillinaisuuksia, vammaisuuksia ajattelussa ja toiminnassa. Toinen tie on raskas, koska elämä kuristuu kuristumistaan. Lämpö elämässä on haave minulle. Liikun vähän kaupungissa, koska jaksaminen on niin ja näin. Laitoksessa en elä oikein ja viisaasti, koska sairaus, vammaisuus on ympärilläni.
Hahmot pomppivat jonoissa, koska heillä on vaikeuksia toiminnassa, rahavaikeuksia, vaikutteidenotossa.
Suuri kulkuri toiseuden ja nautinnon haluaa lentää uuteen todellisuuteen, koska vapaudettomuus hallitsee hänen elämäänsä. Ketä kiittää väsymyksestä, kivusta ? Kiitän itseäni ja itselleni elän, elän nykyisyydelle.
Opeteltu tietoisuus elämästä on hahmotelma kurinalaisuudelle; onnistunut tajunta on lämmin kuppi teetä.
Väsymys laitoselämään tarkoittaa väsymystä elämään ja luovuuteen, koska elämä on laitoksessa kielletty.

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Seppo saa sälpää osaksensa, koska hänen kielensä käyttää pilviä hyväksensä. Seppo puhuu kieltä, jotta saisi uuden tajunnan itseensä.
On tiedettävä hahmoja, että saa kiinni toiseudesta. Uusi pakenee ajatusta saadakseen kiinni toisesta jalasta.

perjantai 2. joulukuuta 2011

Perimmäinen syy ei auta ketään, koska vastuu on yksilöllä itsellään- syyt ovat yksilön hallinnassa. Sairaus on valinnassa vammaisessa, koska toiseus hallitsee mieltä kinkkuista.
Perimmäinen syy ei auta ketään, koska vastuu on yksilöllä itsellään- syyt ovat yksilön hallinnassa
Tyyny elää toista tarinaa selittävää, koska ihminen kirjoittaa selittävän jutun sen jäsentyville pinnoille. Jako viiteen- hiiteen hyttyset- avaudun aavalle mielelle onnelliselle autereiselle rusinalle.
Sekava sekunda olo tarjoaa selitystä aavalle merelle viimaiselle, koska vesi vihmoo sieluja jäsentyneitä. Jaollisen selitys selittää tekoja empiväisiä, koska pilvet eivät taivu ajatukseen.
Mytty värejä valossa on riimukirjoitusta uudelle herkälle mielelle, koska mieli avartuu valintojen kautta.

torstai 1. joulukuuta 2011

Sekundaa suille, mielelle- fysiikka huonossa kunnossa. Myötätunto on oltava kunnossa ja timmissä kunnossa. Kurina vatsassa ja mielessä on vaillinainen elämälle. Jakoa sekolle ja hyttysen puremille.
Selitys rakovalkealla saa untamoisen kiirehtimään makkaran syöntiä, jotta saa kiitoksen makoisan.
Vallitseva olento heittää häränpyllyä, jotta eläisi viisaasti ja elävästi saadakseen hampaat pois reijistä. Kuulokuvat selittävät autoa kiireistä ja maalavat kuvia tajuntaan. Liikuttava lumpeenkukka hengittää kiireellistä elämää sisuuksiinsa, jotta ei kuolisi heti ajalle.