perjantai 29. marraskuuta 2013

Terveisin Mikko Lautiainen.
Mielikuvitusprinsiippi.

torstai 28. marraskuuta 2013

Alkuperäisyys on nykyhetkessä.

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Luovuus on nykyhetkessä.
Taiteilija tekee unelmia.Taiteilija toteuttaa unelmia.

tiistai 26. marraskuuta 2013

Viilan tunteet.
Savumyrsky kiivoittaa multaiset kivet kiitoradoillensa-kiitäen kohti tuomiota ankaraa-kiittäen kämmentä kauheaa siunauksesta suuresta.
Oikea määrää yli sielun.Tahdon olla susi-kipparikalle ikuinen susi,vaan en kale tohtori avaa ruumiin Jumala avaa sielun tervehdyttää sielun ja virkistyttää,virkistää,virkistyttää mielen ja janon.
Toinen toivoo toivomuksia;toitottaa toiveita,toikkeita,toiseutta,tolistuksia,toviksia,tojiksi,totiksi,totteaa,tolleaa.
Sielu mätänee ja paranee,paranee paranemista,paranemista,pararanemista laittaa paremmaksi toista toivoo toinee toinen.
Tupakkakoira.

maanantai 25. marraskuuta 2013

Vasen määrä määrää sielun.
Katse tavoittelee tavoitetta,harhaa harmaasusi.Aavi pienoinen lepää Jumalan kämmenellä,siivillä joutsenen pienoisen,piekoisen.
Auri,auki reväisty,pois pilattu,avattu siiville-avattu kaappi on on kiinni;tyhjillään.Aappi on avoinna,sekä kiinni kokonaan,sekä tässä,että nyt,nyttekin,nyttemmin,sittenkin on avoin,auki,avoinna.
Konjuktio.
Kanjuttio.
Konsanaan
kanjuksio.
Kanjuktio
konsanaan.
Piirun laukaus.
Kynttiläjuhlat.

perjantai 22. marraskuuta 2013

Kehityskamppi.

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Selkä avaa sielun kokonaan auki,kuin haavi.
Mausteeton koira nostetaan orrelle roikkumaan.Se paistuu kokonaan;rusentuu siemeniinsä kultaisiin.Kehällä viipottaa lihava emäsika röhkii röhkimistään-ei mitään kommentoitavaa-sekavaa uneliaisuutta-keltaista valoa

tiistai 19. marraskuuta 2013

Kahleeton piru astuu sisään!Myötämielinen menee pois huoneesta!Tilassa on hiljaisuus!Ei enään.
Lehdykkä verevä takoo leipää sinistä,verta versoo tahto.

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Sekalaisissa leikkijuopakosto,kostajanäkymä ikkunasta surkeasta/sekajuurisoppa;sekajuurikeitto aivan lähellä piirittää aivoja;mieltä aurinkoista.
Leikki pieni;ostos suuri-Kosteus mielessä,aivoissa.
Santa Maria kohdun maha makaa teho-osaston viimeisellä sivulla kellertävänä.
Tuijottavat lasipinnat upottavat katseensa lasiinsa;itseensä,jossa piilossa lepää oksisto musta;ruskea rusoinen.
Risukkujuuri poltetaan kivikolla loimuavalla!Sähkönsininen papana palaa poksahtaa kohti kasvoja ruskeita!Viivanpiirto piirtää leijonankidan keltaisen,velmeän.
Keltainen vemmelsääri hyppelehtii ottoautomaatin edessä risuten ruokaa suuhunsa.
Risukot riisuvat itsensä paljaaksi-pakkouhan edessä tarpoo sininen ikkunaristikko,ristikkoikkuna.Lyönti pyörii pää päällä!
Pinkovat siilit,hampaat kätkevät itsensä lehmän kitaan,jonoon,johon kuuluu julma terrori kelmeä.Valinta jatkuu jatkumistaan-eikä lopu loppumistaan ikinä,eikä sittenkään,kun pitäisi vai mitä!
Siipi katkaistaan maantiejyrällä jokioisella.Suorakulmaiset ikkuvaltiot vartioivat metsänhenkiä hentoisia.Neuvontaa kaipaa sydän vallaton viisas.Kelmeä toisinto;toisto itsessään istuu piinkovilla kasvoilla.
Suolivat suolet suoltavat ahdistusta hirvittävää,kamalaa saastetta.Suonien tarinatalo ottaa valon itseensä ja virittää aseen vihlovan vatsan keltaisen yli ja yli käydään sekä pientareen poikki käy tie jokainen.
NIILO: NIILO OLLAKSEEN TOTTA, totit päässä !
 
Pekka:olisipa hiisi verellä täytetty uuhi, jolta olisi pilattu elämä !?
 
NIILO: ollaan kavennettu vyötärö !?
 
PEKKA: Myyn RAKENNUKSET
 
 
NIILON MONOLOGI: pekka on poloinen sekulaarisaation katse ymmärtää itsensä !?
 
 
Pekka: BOLOT-heimo ottaa vastaan uskon ja riemunkirjavan konkreettisen näkemyksen !?
 

NIILO: BOLOT;SOLISEE VUORISTA VERTA; IMEN UUDEN TUULEN KUJANJUOKSUN !?
NIIILO. ALLE 100 PROSESSIN; CENTTI TÄNNE; RIIMUNKIRJAVAT VAATEET; KIRJALLINEN RIIMUVAATE; RIKOKSEN VAATTURI ON PELLE PELOTON; RAATTURI ON KIINASSA.
 

PEKKA: BYYTY NYYSII ULKOMAILLA ON GYYTY; MYYTY RIEMUN TAHDOLLE;
niilo: olkaamme toisille ihmisiä, eikä sydämmettömiä... !?
 
Pekka: Olkaamme uskollisia aina toista maata rakastan elämää... !?
 
Niilo: Olen olutta juonut paljon vaivaannuttavia hetkiä viettänyt, elämää tuhlannut... !?
 
Pekka: Sikaa syön, lammas on kadonnut, sieluni halajaa uutta aikaa... !?
 
NIILO: Mitä etsin, mitä löydän...!
 
Pekka: Sillin tuoksu...
 
Niilo: sä olet vallankumouksellinen...?
 
Pekka: Epäilen sanojasi. Oletko tosissasi... !
 
Niilo: Vain kohtalo puuttuu sinun elämääsi...!?
 
Pekka: En usko, ennen kuin oot ripittäytynyt... !
 

Niilo:Ollakseen ihminen. niilo on hukassa... Ei rippi on totta... !?
Suorat viivat;ruskeat okrat kääntävät mielet pois tuhosta suorasta-tervatut seiskat sukivat itsensä pois,kääntävät päänsä pois.Käy tie lehmien.Vihkot täytetään aseilla juurekkailla.
Pilven reunalla asuu peikko keltainen,juoppo,hullu ainainen tila pimeys vallaton upotus todellisuuden sameaan kammioon vai unta ja mettä sakeaa,sientä keltaista(kultaista) rientää etsimään.
Sinisin savuin uppoaa savu ahtuviin,joka kaipaa joutsenen lailla vapauteen,pimeään metsikköön,sikiöön,tammistoon jylhään,jykevään.

lauantai 16. marraskuuta 2013

Pirullinen hedelmäkeitto sakenee sakenemistaan;epäilys toistaa epäilystä pakenee itsestään itseensä-ja levähtää tovin paeten paikkaan salattuun puuhuun,joka miellyttää antaa avun hedelmäisen;ylhäisen;kiinnostuksen pienoisen;siitä viis vakuutus korvaa uuden elämän ratkiriemukkaan.Loppusäie elämä on.Jatkuu.
Vararehtoriprinsiippi;rehtoriprinsiippi,koira,joka kävelee side silmillään vasenta puuta kohti kolahtaa otsa puuhuun ostaa hedelmän makean,makoisan/sitoo itsensä puuhun ja puhuu herralle makoisia marjoja edessä kohtalon.

perjantai 8. marraskuuta 2013

Piittaamattomia turhia ajatuksia viisaita yksinkertaisuus pyhä yksinkeskustelu,yksinkertaisuus lapsen tietämättömän tietämättömyys loiste ikuinen jammaa;lepää sielumatolla hedelmäisellä viilikatteella.Eipä muuta mitään jää jäljelle,kuin epäilys,epäröinti vain.
Säkenöissä tuli palaa palaamistaan.Käpertyy sijaan sydämmeensä-jättää varjon taaksensa.Valo tulinen hahmottuu eteen silmien hampaat tuliset;makeat villikodot julmat hapset-ääripäänä käsi soiva etäällä jono loputon;säästä piittaamoton ruoasta välittämätön kyntäjä ikuinen piikkilankamatto yllänsä;jäljessä vuosia.
KULLALLE JA SEKÄ HIIPSIN POIS TÄÄLLÄ TOINEN ULOKE, KAHDEN KAUPPA SEKÄ VAMPULA, BYYTY, RYVETÄN ITSENI UUDELLE AJALLE, AIKA ON SEKSUAALISUUS,KIIHKO
 
 

LIMAA SIELULLENI ON HYVYYS JA DAAVID JA REIKÄ MATOSSA UUDEMPI AIKA.
https://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.cohttps://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.com/registerhttps://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.com/registerm/register/
https://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.cohttps://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.com/registerhttps://www.jaman.com/register/http://www.yahoo.comon mahdotonta olla olemassa ja nähdä kurjuus hätä avuttomuus on oltava https://www.jaman.com/register/
tosissaan ja tiedostettava olemassa olonsa ei olla mitään merkitsee uutta todellisuutta olla nyt ja aina jumalan kohtalon oikkujen temmottavana ole se mitä olet ja epäile olevasi olemassa ole olematta ja tiedosta ahdistus armo itse guru itse luot omat ongelmasi osta kollikissa joka lopulta aiheuttaa sinussa vasten mieli hakee koko ajan. Vihaan sinua rakastan sinua olen olematta sinulle jätän sinut nyt abstrakti teatteri on nyt tässä teidän edessänne voitte valita mitä muutenkin teette olette täydellisiä olkaa ystävällisiä ja pommittakaa minua kysymyksillänne olette täydellisiä ego on harha katoan suosimattomuuteen rakastan itseäni siitä prinsiipistä että te olette loistavia. Jumala rakastaa teitä ja pitää huolta häneen uskovaan ollakseen totta itselleen usko ei tarvitse tietää mitään valaistunut olla vaan olla vaan niin on ja aina tulee olemaan antiikki muinaiskreikka ostaa synaptiset aivoongelmat ovat… uskon rakenne on yksinkertainen usko muuttaa kaiken kuusi viikkoa sikä syö itse itsensä poikanen ei tunne itseänsä olen koska Jumala on jokainen hiekanjyvänen on saatana olla olematta merkitsee mitään erikoista sallimus sallii itsensä uudistua yhä uudestaan olla olematta nyt on harha sikhiläisyys on Sika mahdoton on mahdollista uusi on aina uusi vanha on. Sunnunaranavabata hiiktaa. Matkailija-ja Suomenlinna teatteri on biiji on tulikivenkatkuinen uutuus deewa on miikolpi… nuutunut olo auttakaa minua tarvitsen sanojanne en ymmärrä mitään olen olemassa weeke on jumala ollot tulemaan sekularisaatio on vain kyvyttömyys olla olematta seede on biiki on biiji. Andy Warhola sekoitti päänsä huumeilla ja kuoli siihen kopleksinen . Joulupukki on Jumalan prinsiippi ottopoika kuolee itsensä ampumaan luotiin maha valuu kuiviin. Avuttomana olen rebi. Syömishäiriö on harhaa ei kukaan kuole syömättömyyteen. Intia on kasvissyöjien tuhomaa. Seksologit ovat vain turhan selittäjiä. Mafia on tuhon partaalla. Italia on fantastinen maa. Lähdempä sitten sinne. Moi kehitys on harhaa mikään ei ole totta salatut elämäimet kulkemat h… tilisiirto ymmärtäää pankkiyhteys ennakoi fasismia sekoittaa sekularisaation merkityksen valinta ottaa reeban uudestaan kuljen kiemurtelen dsepsassa deewa quutaa se. on liimasekokiimolok laftruikjiuop. lapissa juhlitaan porot ovat viattomia.http://www.yahoo.comhttps://wwwhttps://www.jaman.com/register/.jaman.com/registerm/register/
yhy on hidas opikka, hyyty on hiljainen, hiljaisuus. niilo oppii juhlan kautta. uuni on tulinen. myyty tila. uskon kaiken vallan tilalle. yhdyn itseeni. uhke. haavallisuus. verellisyys, hyllyt paikalla.
Sekoittuu pilvi riutuva.Kiinnostava lähde pakenee pakenemistaan.Lehmänharmaa sikiö pakenee sielua. Virkistää kone ikuinen.Viilanvahva harmaa kettu valehtelee itseänsä.Toistaa ammuu,amuu-jatkuu ylihuomenna
Heinän hetteet tiivistyvät ilmassa ilmaksi.Ilmanala on litteä,ohut,kevyt.Massa kasvaa kasvamistaan ohun ohueksi seitiksi.Seitti kietoutuu ihmisen kurkkuun puristautuen näin aivoihin ja lapaluihin hienoihin.
kävelen kaupungissa helsingissä jossa on erinlaista ilmaisua samuutta yhdistäviä tekijöitä luonnon arkkitehtuurin ihmisten rivistöjä liikun hämeentiellä kiasmassa stockalla kaupungissa monenkirjavat ihmiskohtalot tapahtuvat yhtäaikaa. asun suomessa käytän suomen kieltä mutta olenko suomalainen ja onko tämä erottava tekijä olennainen asia. kaupungissa on ihmisiä jotka ovat tulleet muualta tänne ei ole yhtä totuutta vaan monia heidän elämästänsä.helsingissä kun liikkuu ja elää ymmärtää kokee rikkautta puheessa liikkeessä ilmaisussa niinsanotut ulkomaalaiset ovatko he ulkomaalaisia vai suomalaisia mitä väliä ihmisiä niinkuin kaikki muutkin kaupunki on multiorganismi jossa globaalisuus on tässä ja nyt eri traditiot ja tavat elävää eri ihmisryhmien välillä käyvät vuorovaikutusta kun ihminen oppii heiltä.hiphopparit hare krisha,työttämät liikeihmiset työläiset lapset nuoret aikuiset.äänimatto kaupungissa on moniulotteinen.suomalaista kansanluonnetta ei ole.
Ulos käy tie. Ymmärrys on kuitenkin Daavidintähdistä. Arkkiatri on hyvä ihminen. Rikos on olla äänestämättä vaaleissa, mutta usko se mitä olet ja epäilys seuraa minua,kuuta. Oinas, Marssilla on pilvenkätkueet. Olla olemassa. Yksinkertaisuus, yhteys.
 
Pilvienväri vaihtaa väriä.utelen. Tulonlähde ostaa rakenteet. Pakotan itseni uudestaan, ollakseen totta, valehtelen itselleni. Uppoan. Kanantuoksu on kuvottava. Lihaa, kalaa, vihannneksia, juureksia. Ostan hihalgon patsaan. Se on karvimaa. Karviaiset
 
Pekka: Itsea: Istutan siipeilijät uuteen maahan, maahiset, Joulupukki. Tekniikka on tehtävänsä tehnyt !?
 
Niilo: Mitä vallankumous on itselle ?:
 
Pekka:Irvikuva; ristikuva; prinsiippi; uutiskuva; uskollisuus !?
 
 
Niilo: Käsityskuva itsestä !? Kuva kakusta !? Raamatullisuus !?
 
 
Pekka: Arvollisuus arvokkuus; armollisuus !? Tahtojen pelot !?
Niilo: Milloin vallalla on hyvyys ? Nyttemmin on oltava sakarallisuus uhmakkuudessa !?
 

Pekka: Ota tämä prinsiippi pois minusta !? Pelkkä tunne riittää !?

torstai 7. marraskuuta 2013

Niilo: Onko täällä turvallista ?
 
Pekka: Olen ollut täällä jo viisi tuntia, joten älä pelkää !
 
Niilo: On oltava turvallista tai..
 
Pekka: Miksi sinulla on kylmä ?
 
Niilo: Tipahdin kuun takaa. Täällä on turvallista !
 
Pekka: Olen klovni, avatar. Tarkoituksenani on...puhua armosta...
 
Niilo: Mitä siitä ?
 
Pekka: Selitä sinä vaan !? On tulipalo. Sinä olet sytyttänyt sen palon itseesi !
 
Niilo: Ollakseen totta sinun on tunnettava itsesi sellaisena, kuin olet.
 
Pekka: Uskon sinua vain, kuin olet humalassa !
 
Niilo: Normare, lohmare, kohmelot sinulle !?
 
Pekka: Olen tilanteen tasalla. Siis on oltava tietoinen... !?
 
Niilo: Tietoinen mistä ?
 
Pekka: Armosta !
 
Niilo: Siis mitä; missä sinä olet ?
 
Pekka: Oon maan matonen; pienimmistä suurin. Valollisuus itse valaisee sut.
 
Niilo: Mä oon suuri vittupää !?
 
Pekka: Oon tilanteen tasalla !?
 
Niilo: Kahden kauppa; uusi aika on saapunut. Kaupungissa on rytmimuutoksia !?
 

Pekka: Kaupunki on kiiren keskellä. Usko on kuollut, sekularisaatio on tuhonnut... !?
Niilo: Yhteytän kanssasi, oot valloittaja, keijunainen !
 
Pekka: Valoa sielullesi ! Niilo kunnioitan sinua ! Hautapaikkasi on...
 
Niilo: Nippelitietoa !
 
Pekka: SEPSÄLÄISET...
 
Niilo: Ollaan vaan tässä nyttemmin ja vapaa tahto !
 
Pekka: niilo kultainen malja on edessäsi !
 
Niilo: Olen, siis olla, mitä vaan, missä vaan !
 
Pekka: Viima kuristuttaa minun kurkkuni !
 

Niilo: Pystyynkuollut puu edssäsi, jupsista heijaa !
Ensio: Kylmä on valtakunnan epäilen presidentin valtaoikeuksia ! Seremoniarvo, armo !
 
Reijo: Nyttemmin pressa on valtan ikeessä !
 
Niilo: Turhaa... !
 
Reijo: Mä tahdon sekularisoida talouden !
 

Ensio: Uskonnot kortille !
Niilo: Vallankumous on täällä !
 
Pekka: Tasaista aavaa suota; rämmin 2 tuntia itsessäni !
 
Niilo: Pekka on Tarvaspään suurin keiju !
 
Pekka: Olen kristitty. Uskon, siihen, että tulevaisuus on tuhonoma !
 
Niilo: Piirrän teidät uudestaan. Uskokaamme Jumala on !?
 
Pekka: Epäilen tietojanne !?
 
Niilo: Vallankumous peruttu !?
 
Pekka: Uskon sanojanne; olette hauras sielu !? Tietonne valehtelevat !?
 
Niilo: Uskoisinko !? Teit!? Seksi sallittua !? Tieto; logos, armo, itse !?
 
Pekka: Usko; tavallisuus on rikollista. ottomäärä on uskomatonta !?
 

Niilo: Pilvet hivuttautuvat pois silmien edestä !? Uskon teidän tematiikkanne !?
tikku takku lappaa selänteen niskaan hengittää uskomaton vallankumous. tiilo on raskaana. juttu on liian valoisa. iikki on pimeässä.poppo loppaa loppuun asti.
muuli on kiina. nuutia on sekaisin
ERkki:Sinä et halua ottaa vastuuta elämästä
venla:mitä
Erkki:viimeksi sinä kerroit että ettet pidä ruumiistasi
Venla:niin mä oon ruma
Erkki:ai sen takia kun et oo malli tai jotain sellaista
Venla:Mulle on sanottu että mä oon ruma
Erkki:Kuka
Venla:Äiti ja lehdissä on naisia jotka ovat täydellisiä,sopusuhtaisia ja kauniita
Erkki:Mun mielestä sun pitäisi ajatella omilla aivoilla eikä uskoa muita ihmisiä eikä muotilehtiä.
Venla:joo joo mutta.En mä osaa
Erkki:osaathan sä ajatella senkin että olet ruma.Mikset voisi pitää itsestäsi sellaisena kuin olet
Venla:Sä syyllistät mua
Erkki:Sä et halua kehittyä
Venla:Mä haluun kuolla
ERkki:Senkö takia sä viiltelet ittees
venla:Mä sekoon.Sä oot ilkee ihminen
Erkki:Sä et ymmärrä mitään
Venla:Sä vittuilet mulle.Sun mielestä mä en ansaitse elämää
ERkki:Sä oot elämä
Venla:oonko mä sun mielestä ruma
Erkki:Mitä mun mielipide tähän kuuluu.Mieti asioita
Venla:sä et tue mua
Erkki:Ai siinä asiassa että pidät itseäsi rumana
Venla:Ei vaan sanoisit mua kauniiksi
Erkki:tse sä ajatuksesi valitset.Älä syytä mua omista ajatuksistasi
Venla:mä vihaan sua
ERkki:Siitä vaan, mutta ota vastuu elämästäsi
Venla:Mua pelottaa,Voisitko pidellä mua kädestä
Erkki:okei haluatko karkin
Venla:KArkit lihottaa.Mä oon läski
Erkki:Mitä sitten
Venla:läski ei oo kaunista
Erkki:mistä kohtaa sä oot läski
Venla:Mahasta.Mulla on ollut syömishäiriöitä.Sä haluut vaan satuttaa mua
Erkki:Taas sä syytät mua omasta tilastasi
Venla.Sä oot ihana

Erkki:Kiitos
on olennaista olematta roolissa sen sen sijaan olennaista olla tuntella rooli, rooliin kuuluu oleminen. roolifaktat-toiminta-ajatettelun valinnainen olennaisuuus. mono oli  huumoria 50 %sti, 50%sti pelkoa. roolifaktat tietytyssä määrin osoittavat tietynkaltaisen vainoharhaisuuden, taasen pelko on vainoharhaisuutta.
on konfliktiristiriitaista ajatella näytteliän intonaatiota ilman roolifakta tekemistä ilman roolifaktoja. harjoitukset ovat roolifaktuaalisia, jossa harjoitellaan olemaan roolissa ilman itsenäistä rooliminää. minun valmistautuminen on roolifaktuaalista eli olen roolissa n. 1 tunti ennen harjoituksia en Mikko Lautiainen ja valmistaudun erinlaiseen roolifaktuaaliseen rooliin.
Ruskea piiri pusertuu ilmaan hellään.Tiivistymä ilmassa jäsentyy sekaisin ilmasta.
Elämä ei katoa koskaan.Elämä on ikuinen.Voiko energia kadota maailmankaikkeudessa?
Rusentavat ruskeat kädet rusentavat ilmeettömyyden;hallinnan,jota ei hallinnoi kukaan eikä mikään.
Ikkunat sameat juurtuvat kiinni sieluihin,ihmisten sieluihin,pakahduttaviin sieluihin,ihmisten lihoihin;lihaan.
Leipäkeihäs nostetaan maasta suuresta.Se painaa monta tonnia on mutainen ja saastainen-surusta tappava-ilo asuu tamman sisällä-siitä sikiää ilo valtava-ei näy loppua milloinkaan-näkymäkana vahtii unta keinoihmisten.
Ikkunasta näkyy harmaata,sameaa.Kellotorvin Vihtori salaa ottaa paukun liian suuren tappavan.Tappava viirus asuu Vihtorin sisällä-hän elää ja voi hyvin monta kymmentä vuotta ei mitään hätää.
Maalaamisessa vaihtelu hallinnoimisen ja vapaan assosiaation välillä on rakentavaa.
filosofiarok:Joskus hyvä on paha,paha on hyvä.hyvä ja paha ovat suhteellisiä käsitteitä.Postmodernismi strukturisoi todellisuuden.Defunktio tappaa luovuuden kaupungissa.Funktionalismi rakentaa uudestaan kaupungin-ihmisen todellisuuden.Sekularisointi tuhoaa uskonnot.Ympäristöfilosofia tarjoaa autuuden.Bisnesstodellisuus jä pörssi tarjoaa todellisuuden.Globalisaatio kaupungissa kiemurtelee tajuntaan.Posturbanismi ostaa tavarat.Nykyyhteiskunta perustuu riistolle.Kaupungin metafysiikka kiemurtelee-ihmisten tajunta vuorottelee.Defunktio-ihminen on hädissään.Rekunstrui, ihminen kaupungissa rekunstruktio kaupungissa uudestaan.Prinsiivit ihmisten maailmassa on maailman,universumin mieli.Destruktio tulee olee todellisuus ja tämä johtaa evoluution katoamiseen.
Lihallisuus on uuhi.
Yhdyn tuuleen,kun pieraisen.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

yhy on hidas opikka, hyyty on hiljainen, hiljaisuus. niilo oppii juhlan kautta. uuni on tulinen. myyty tila. uskon kaiken vallan tilalle. yhdyn itseeni. uhke. haavallisuus. verellisyys, hyllyt paikalla.
ärjyvä tullimies on liian kiltti amma on noin 100 kiloa, lg:tä yhteisvastuu itsen vuoksi.
vänkkälis känkkälis, urta sekoittaa puuron.
loppuu uudempi aika ! olla olematta laivassa ! uppoaa benjabin ! HYTTYSET KINISEVÄT ! Milloin on aika TAVATA uusi nainen ?  
tuhjaa muhjaa nuhjasa sakkoneiti on liian päitkä työhönsä,koittaa sekareille yhden sakaran, ristolle risuja. norsu yhden hitaan tanssin tanssahtelee. yhdyn rivakkaasti yhdyn hitaaseen lauluun.
visutissä kaus tealiteetti on näkyvä. syytynyt, syntynyt rivolle kielelle-kielletty äidiltänsä.
uuni jututtaa puita vihmaa, virma valloittaa uutta kuuta. reiska kaivaa ojan pohjalta vesisuonen.
Raipsattava selitys on virstan selitys ! Termine hyytävä uskallisuus on kiintoisa ! Urpo on liian unelias ! Valitsen toisin-toisto laukkaa uskon lollon mahdollistava sekajäte !
Alatar rikkoo jäällisyyden. Milo on vaarallinen, kun hän on jäänyt luokalle, josta hän tietää osaava on vain kilo. kiitos kukkuloille. riintyvä uskollisuus.
On tieto tiedottomuudesta, tietoisuus tiedon rajallisuudesta. Ajatus kenties avarasta rakennetusta tiedosta tai epäilyksestä, vaan ei raja, rajallisuudesta.
Ripsa aavikollisuus, Uuden kulku. Avarat tavarat ostetaan koteihin. usrat, nahka kynitään. uuni janoa. Pilkon rivaa.
tärkeily on törkeätä. Uskomus on iskosktutuminen-aivot rakentuvat uskomuksille.
Aivorakenne on rakentunut valonmäärän mukaan-vastuu muusta maailmasta-itsenäisyys.
Yhtenäisyys politiikkassa, epäyhtenäisyys kulttuurisessa toiminassa, yksilöteetti, epäyhtenäisyys rakenteellisessa ajattelussa. rakenteellinen toiminta. uutta vähemmistökulttuuria ei ole.suomi on aina ollut monikulttuurinen maa kivikaudet jne... tässä jotain, josta voisi kenties kirjoittaa
hikinen kohtalonomaisuus-merisyys-uskonnollisuus-aava merellisyys-uusiajallisuus-uusasiallisuus-uusiperiaatteellisuus.
rytmilliset mielleyhtymät ja mielihyvän hakeminen ovat sijaistoimintoja.
Yksinäisyys on happyend.
Temppeli on mielessämme.
Kukkien ylivalta.
Herätys on heräys.
Maailmantuska.
Särpäke.
Selkeä-älyisyys.
Hajotettu esittävyys.
Abstrakti esittävyys.

tiistai 5. marraskuuta 2013

Terapiatodellisuus.
Elämä on herkkä.
Eevus.
Vikkelä muoti.
Hyödykäs.
Kauneus elää epävarmuudessa.
Kuluneet vanhat pahvimukit vartioivat unta sikiön,joka nukkuu unta läpinäkyvää.
Viileä siemen valuu(oraseen,jyvän kuoreen).Oraan piikit tuhriutuvat keltaiseen siemeneen.Lasiset siemenet takertuvat kurkkuun.
Lähdetään menemään metsään,jossa merta turisee tulilla;kipinöillä.Valopilvi hellä paistaa taivasta keltaista.Sekasikiölapsi nukkuu lapsivesipedillä.
Kiintoisaa!Lehmätietyömaa on karilla siivillä.He juovat mettä purosta.
Pilvinen päivä jomottaa uutisankkuria hellää.
Samea saalis kohdistaa kulkunsa haavia vihreää-sika palaa lampussa-lampussa loistaa metrijono.
Piilossa vilisevä koirapartio ratsastaa kohti...
Kaipuun usko vaeltaa järvellä synkkää oksaa pitkin kastemadon luo.Tahtoo toivo soutaa oksien yli-mielipidetoivo.