lauantai 30. heinäkuuta 2016

Annettu ja valittu, jotta lentäisi toiseuteen, jotta antaisi pilviä kiemurrella rakenteisiin saadakseen lennon tulemaan sekaisin olevaksi onneksi kukkulalla toisen ihmisen kurjessa.
Seloisa olo jatkaa kulkuansa, että saa uutuutta eteenpäin, jotta kiemurtelisi toiseudessa saadakseen rakenteet näyttämään valoisalta pilveltä.
Opeteltu veri.

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Tulevaisuudessa maapallon ja maailmankaikkeuden sähköntuotanto hoidetaan ilmalla. Sähkö maapallon ja muiden planeettojen sähköntuotantoon hoidetaan teknologialla, joka käyttää sähköntuotantoon ilmaa.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Tulevaisuudessa ihmiset ovat kehittäneet ja rakentaneet keinotekoisen auringon.
Elämänriivaja.

sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Tulevaisuudessa urheillaan maapallon sisällä.Maapallon sisälle on rakennettu maapallon koko kattava putkijärjestelmä, jossa urheillaan maailmanlaajuisesti.

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Mikko Lautiainen.Pefrormanssi.Esitystaiteen markkinat 2016.
Tulevaisuudessa maapallon ruoantuotanto on siirretty maapallon sisälle, jossa tuotetaan ruokaa 24 tuntia vuorokaudessa.Ihmiset työskentelevät ruoantuotantotehtävissä eri vuoroissa.Ruokatuotantoihmiset tekevät vuorotyötä maapallon sisällä.
Konettaminen luo autimaatiota elämänkokemiseen ja kurinalaisuus tarpoo suuria pilviä eteenpäin toisinnossa elämän, että olisi nostokurki satamassa kauheuden saadakseen tulikivet tippumaan toiseudesta toiseen tietoisuuteen kauneuden.

tiistai 19. heinäkuuta 2016

Kuulutustaide.

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Merissä sijaitsee vankiloita, joita ylläpitää kansainvälinen toimintamekanismi, valvontakoneisto.Huippuvaaralliset vangit sijoitetaan merien vankiloihin, jotta pahuus ei pääse vallitsemaan maapallon egologia ja maapallon egoa häiritsemään kokonaisuudessaan.Kontrolli ulottuu jokaiseen maailman maahan kokonaisuudessaan.Yhteiskunnat ovat sitoutuneet poistamaan laeilla ja armeijoilla ja poliisivaltioilla rikollisuuden, joka ei sovi yhdenmukaistamisen politiikkaan, jota yhteiskunnat ovat tehneet kansainvälisen lain ja normin maapallolla saadan näin rikkumattoman etuoikeuden maailman malmivaroihin kokonaisuudessaan ja jatkavat politiikkansa yhteistyössä maailman politiikkojen ja talousmaailman kanssa luoden näin uuden maailmankaikkeuksien uuden luokkajärjestelmän, jossa on terveysluokitteluihin pohjautuvat yhteiskuntaluokat.Uskonto on poistettu yhteiskunnista kokonaan ja kaikki luokitellaan terveysnormein maailmanlaajuisesti maapallolla kokonaisuudessa.
Maapallolla on putkivankilajärjestelmä, joka on kansaivälinen järjestelmä.Putkivankila järjestelmä toimii kaikissa maailman maissa.Putkivankilaa liikutetaan koneellisesti maan päällä ja maapallon sisällä millimetrin osien tarkkuudella eteen ja taaksepäin.Rikolliset elävät putkivankiloissa koko elämänsä ajan.Kun on joutunut putkivankilaan sieltä ei pääse ikinä pois.Putkivankilavangeille tarjotaan ravinnoksi ainoastaan pillereitä, koska vangit voisivat synnyttää orgaanisesta ravinnosta aseita ja pommeja ja ohjuksia.Tulevaisuudessa ajatuksen voimalla voi valmistaa aseita ajatuksen voimalla ja aloittaa maailmankaikkeuksien välisen sodan.Putkivantilavangit ovat eristettyjä huippuvaarallisia yksilöitä,terroristeja, jotka ovat tuominneet maailman kontrollitodellisuuden, jota valvoo yhteiskuntien muodostama komissio, joka valvoo lakia ja järjestystä maapallolla kokonaisuudessaan koko ajan 24 tuntia vuorokaudessa eri vuoroissa arkena ja pyhinä kaikissa maailman maissa.Armeijat ja poliisivoimat kaikissa maailman valtioissa ovat osa valvontakoneistoa, jolla kontrolloidaan konkreettista fyysistä ja henkistä todellisuutta maapallolla.

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Lepäävä toisinto katselee juoksevaa elämää, jotta kurjimus ei tavoittaisi raitiovaunuja ollenkaan.
Syvä toiseus ja toisinto lakkaa olemasta onni, koska kadunlakaisija elää lepäilyssä ja työssa saadakseen ennätyksen tulemaan kammottavuudeksi ja yksityiseksi elämänkokemisessa ja joutavuudessa.
Kahdentuva katse lepää pilvien päällä, jotta tajuaisi olomuotonsa kauheuden ja kauneuden kokonaisuuden kokonaisvaltaisesti.
Suuri koiramaisuus ajatuksissa, jotta auttaisi lepäileviä tajunnanmuutoksia antautumaan sekossa ja lepäilyssä.
Lepäävä toisinto lakkaa olemasta loistokas lyyli auringossa, jotta kulkisi eteenpäin, jotta kieroilisi kulkiesaan toiseudessa, jotta näkisi ennätyksen pilvissä ja varjoissa elämänkauneuden.
Kosketuspinta elämän suhteen kamppailee kokemusmaailman kanssa, jotta kieroilisi elämännautinnon kanssa saadakseen revan aukeamaan kokonaan.
Vaaniva ankka tarjoilee juomia, että lepäilisi auringossa saadakseen kukkeuden ja toiseuden kukkimaan pilvien lailla pirteydessa saadakseen jaollisuuden tulemaan reikäisyydeksi mielessä auvoisessa toisinnossa.
Uusi kuoletus mielessä kulkee toisintojen kautta, jotta lepäisi sikailussa elämänkokemisen ja toiseuden pilvissä ja jaollisuudessa valintojen summien kanssa lepäilyyn kukkeudessa pois ennätyksen kokemisesta.

lauantai 9. heinäkuuta 2016

Huomio koiruudessa kurjistaa lepäilyä, jotta antaumus tulittaisi tykitystä saadakseen auringon kurjistumaan antaumuksessa ja levossa ihmisen ajatuksien.
Rakeisa leipä syödään muutilassa, jotta lepäily tulittaisia ajatuksia tulisia luodeilla kumisilla.
Lepäävä katse tarjoilee juomia elämälle, jotta kurjuus poukkoilisi pois toisinnosta ja kukkeudesta elämännautinnon saadakseen unohduksen tuleentumaan kauheudessa ja kauneudessa.
Sekavuus toisinnossa, jotta jaksaa levätä ammoisuudessa ja kurjistumisessa, jotta kiemurtelisi lepäilyssä ja vallattomissa hetkissä sateessa.

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Perspektiivinen muototaso.
Muototaso.
Ympäri maapalloa menee kuljetusputket,maan alalla menee kuljetusputket joiden avulla kuljetetaan ihmisiä ja tavaraa. Kuljetusputkijärjestelmä on kansaivälinen järjestelmä, joka ulottuu jokaiseen maapallon maahan.
Yhdysvalloissa menee maan alla kuljetusputket, joiden avulla Yhdysvaltojen presidentti liikkuu ympäri Yhdysvaltoja.