sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Esineellinen taivas.

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Epäilys kulkee ennätyksen selässä, jotta kieroilisi rakenteissa saadakseen epäilyksen kulkeentumaan valossa ja varjon leikeissä.
Toinen minä uppoaa kanan lailla, jotta kulkisi Daavidin lailla toiseuteen saadakseen epäilyksen kukkimaan rakenteissa, jotta lepäilisi rakenteissa varmoissa ja pilvien takana.

tiistai 25. lokakuuta 2016

Onni kulkee ratkiriemukkaasti, jotta lentää kukkeuden toisintoihin saadakseen epäilyksen tuleentumaan toiseuden ja irtaantumisen kokemuksissa kauheuden ja kauneuden kokemuksien takana.
Maalaus vuodelta 2016. Tekijä taidemaalari Mikko Lautiainen.
Kuvassa taidemaalari Mikko Lautiainen keväällä 2016. Kuvaajan nimi. Jussi Männistö.
Tyylilleen omainen uutuus kulkee aaltoja pitkin, että saisi rahat pois ihmisiltä.
Uutuus kulkee vaateissa, jotta yllättäisi itsensä ymmärryksessä, jotta kieroilisi Daavidin kanssa viinin juomisen kanssa ja että tarpoilisi latuja värikkäitä saadakseen epäilyksen kukkimaan sekossa ja ammottavassa kidassa lentääkseen Faaraon kanssa sekoon tilanteeseen uutuuden kanssa.
Punaiset kukkivat vaateet lentävät pois kukkeuden kukinnasta saadakseen yllätyksen tarttumaan jaollisuudessa saadakseen tyydytystä osaksensa.
Uutuus uuhi kulkee ratki ja puhkikuluneissa Daavidin onnessa, jotta lepäisi vaateissa saadakseen epäilyksen kukkimaan toiseuden kokemisessa ja antaumuksessa.
Onni kulkee ratkipuhjenneissa vaateissa, jotta kurjistus kulkisi toiseudessa saadakseen tykitystä mahaansa ja sieluunsa, että kulkisi sekoa kohti onnessa ja lennossa pois kotoa.
Suuri onnenkukkula tarpoo jaollisuudessa saadakseen Daavidin kukkimaan kiireessä ja pipareiden syönnissä.
Lentävä alennus on alennustilassa, jotta kurjistuisi jaollisuudessa saadakseen osaksensa arvontaa ja onnea hengityksessä ja karkkien syönnissä illalla omassa yksityisyydessä.
Vasen otto yllättää pilven takana ja uutisissa luetaan jaollisuutta maailmasta saadakseen epäilyksen tuleentumaan jaollisuudessa, jotta kurjistus pilkkaisi onnea jaollisuudessa ja kilven takana odottaisi kulkeva ihminen urheilupuvussa lentääkseen pois kotimaastansa.
Antaumus ikkunassa, jotta kurjistus poimisi kukkia hetteiköstä saadakseen ennätyksen lentämään jaollisuuteen ja pilvien taakse saadakseen epäilyksen revähtämään kauheudessa, jotta yllätys olisi suuri mahdollisuus kiireessä ja lennokkuudessa.
Suuri ymmärrys rakenteessa lujittaa toiseuden kokemista, jotta kurjistuminen luisuu onneen ja liikuntoon saadakseen Daavidin tuleentumaan kiireestä ja liikunnosta ennätyksessä.

tiistai 18. lokakuuta 2016

Esityskieli suomi. Vapaaehtoinen pääsymaksu. Vain käteinen käy, kiitos. Tervetuloa performanssiini.
Kurimuksen enkeli.

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Halujen hautausmaa.

perjantai 14. lokakuuta 2016

Maailmanlopun valloittajat.

tiistai 4. lokakuuta 2016

Hiljainen teatteri.