tiistai 31. tammikuuta 2017

Taiteilijan usko.

lauantai 28. tammikuuta 2017

Rakenne vahva kirjoittaa toiseutta, jotta riemu erinlaisuudessa olisi kulkurin onni illalla toiseudessa ja värien rinnastuksissa.
Nälvintä kauheudessa, jotta kulkuri liikuttaisi valoa eteenpäin saadakseen kukkeuden kukkimaan kuuhkinassa ja elämän jaollisuuden vuoksi.

perjantai 27. tammikuuta 2017

Jalot värit toiseudessa sykkivät yllätyksessä, jotta piilopaikka kauheudessa ja kauneudessa olisi onnea ja jaollisuutta ilmaisussa lennokkuuden.
Poika kulkuri ei onnea jaa sekossa, jotta yllätys tykityksessä sykkisi liikuntoa piilopaikassa saadakseen epäilyksen olemaan yllätys liikunnossa ja sekossa onnessa aina ja kaikkialla.
Värien rakeisuus ja rakenteet rakentavat mielen ja maalaustaiteen epäilyksen kukinnan jaollisuuden toiseudeksi, jotta piilopaikka maailmassa olisi seko olo myydylle taiteelle aina ja kaikkialla.
Pilvien lemmintä ukonilmalla tykittää tujuutta, jotta liikunto kulkurin sydämmessä olisi onnea sekossa saadakseen epäilyksen kukat jakaantumaan sielussa Daavidin onnen.
Luonnolliset yllätykset kukinnassa jaoittavat liikuntoa, jotta epäilys olisi todellisuus kulkurin työssä aina ja kaikkialla kauheudessa ja kauneudessa ja pilvien hentoisten poskien vuoksi sateella.
Ennätys kukkeudessa antaa sekon kukkia aina ja kaikkialla saadakseen riemun jaollisuuden lentämään värien sykinnässä ja taiteen itsensä vuoksi ihminen tekee työtä.
Kiire ennätyksessä kukkii onnea ja valoa, jotta värit lepäisivät ja sykkisivät yllätyksessä ja jännityksessä onnen siipien.
Piilossa kauheudelta kauneudessa, jotta liikunto kukkisi levossa ja lepäilyn ulkopuolella ja, että liike olisi tulessa toiminnassa aina ja kaikkialla.
Energia jyllää  tilassa, jotta kulkuri tavoittaisi toiseuden ja kauheuden kokemukset työssä ja liikuttaisi toisintoa itsessänsä ja itsensä vuoksi liikkuisi pois itsestänsä liikkeessä ja toiminnassa.

tiistai 24. tammikuuta 2017

Digimaalaus tekijänä taidemaalari Mikko Lautiainen.

maanantai 23. tammikuuta 2017

Rakenne läsnäolossa, jotta kulkuri saisi onnea itseensä ja, että lepopaikka kukkisi siivilöitymän kautta ratkiriemukkaasti uutuuden luo.
Annettu kiire kukkii ja kuuhkii onnea ja valintoja toiseudessa, jotta liikunto ja kulkuri liikuttaisi sydämmiä.
Epäilyksen takana odottaa peikko kauneuden, jotta kulkuri liikkuisi, saisi tykitystä itseensä ja, että liikunto virran päällä olisi onnela.
Valokuva Kukkula-aholta, Palonurmesta, Kuopiosta, Suomesta. T. Mikko Lautiainen.
Valokuva Palonurmesta, Kuopiosta, Suomesta. T. Mikko Lautiainen.
Epäilemättä kiireessä ja kiireen takana odottaa muna oikea, josta saa mettä elämää varten, jotta kulkuri saa uutuuden itseensä ja jaloa pirtaa elämäänsä.

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Mikko Lautiaisen maalaus vuodelta 2016. T. Mikko Lautiainen.
Valinta kiireen takana on onni onnettomuudessa, jotta kulkuri olisi onnelassa aina ja kaikkialla.
Valokuva Espanjasta, Aurinkorannikolta. Ystävällisin terveisin taidemaalari Mikko Lautiainen.
Mikko Lautiaisen maalaama maalaus vuodelta 2016. Ystävällisin terveisin taidemaalari Mikko Lautiainen.
Kiireen sisäpuolella odottaa ylläyskeksi, jotta kulkuri auvoinen kukkisi piilossa uutuudelta ja markkinavoimien kauheuksilta.
Annettu ja otettu musta maa tarjoaa uusia värinöitä, jotta otettu todellisuus rakentaisi yksilön tietoisuutta kokonaisuudessa ja elämänkirjonnassa saadakseen auvoisuuden kukkimaan hyytymän kanssa toiseuden kokemisessa.
Vammat rakenteissa tarttuvat kiinni erinlaisuudesta, jotta kulkuri muistaisi sekoa ja koiruutta itsessänsä saadakseen ennätyksen kukkimaan epäilyksessä.
Koiruus erinlaisessa ilmaisussa rakentaa toiseutta, jotta kulkuri kokee elämänjuopaa itsessänsä saadakseen epäilyksen kukkimaan liikunnossa ja ilmaisussa auvoisessa.

perjantai 20. tammikuuta 2017

Valinta onnelassa kulkee ratkiriemukasta pilleripurkkia kohti saadakseen epäilyksen kukkimaan liikunnossa Daavidin jaollisuuden.
Rakenne humpsahtaa veteen tartuttaen toiseuden ennätykseen ja, että kulkuri saisi tarttumapintaa rikkinäisestä lelusta, jotta tyyneyden toisella puolella seko jatkaisi kulkuaan jaollisuudessa ja elämänvirtaus virtaisi onnelaan yöllä.
Valokuva Kukkula-aholta, Kuopiosta, Suomesta. Ystävällisin terveisin taidemaalari Mikko Lautiainen.
Mikus ei ymmärrä taiteilijaa.

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Riikonen kulkee rievun kanssa. Uneksin talosta, jotta kulkuri päästäisi suustansa äänähdyksiä, että hän hyökkäisi onnen kamuroille saadakseen jakopaikan selville ja, että kulkuri löytäisi uuden ratkiriemukkaan omenan taskustansa.
Vaellan pimeästä pimeään metsään toiselle puolelle katua. Asun pientareella. Pientarealue kattaa koko tienoon. Tiedän, että asuntoni puretaan hetken päästä. Sitten muutan pois vasemmalle. Johdan valoa pimeään. Pupu hyökkää oikealta ja antaa namuja. Syön ne ja katoan lopullisesti.
Valokuva Kukkula-aholta, Kuopiosta, Suomesta. Kuvaajan nimi Mikko Lautiainen. Ystävällisin terveisin taidemaalari Mikko Lautiainen.
Rakenteen epäilyksessä ja ennätyksessä rakentavat kulkuria, jotta hän kulkisi sateella kohti pilviä ja tähtiä saadakseen epäilyksen kukkimaan piirroksessa ja maalauksessa ja, että kulkisi onnen porteilla aina ja kaikkialla ja, että toiseus kukkisi hänen elämässä.

lauantai 14. tammikuuta 2017

Maanosat ovar rakennetut toiseudesta, jotta kulkuri toiseuden saisi tykitystä itseensä ja, että kulkuri toiseuden kukkisi kukkeudessa ja, että saisi jaollisuudessa jaloa paloa ja valoa itseensä ja, että kulkuri tavoittaisi rakenteen ennätyksessä kiireen takana.
Rakennettu todellisuus kohtaa kulkuria, jotta kulkuri kulkisi seloa kohti saadakseen tykitystä itseensä ja, että kulkuri liikuttaisi ajatuksen voimalla rahtialuksia maailman merissä.
Maailman suurinta valtatyrannia Joukkaa siirretään millimetrin ja millimetrien osien tarkkuudella merenalaisissa turvavavankiloissa. Merenalaisia turvavankiloita on jokaisessa maailman merissä.

tiistai 10. tammikuuta 2017

Harjoitus rakeisuudessa rakentaa taitoa, jotta kulkuri toisenlainen kulkisi onnessa ja kieroilun takana kohti portteja oivia saadakseen ennätyksen kukkimaan maallistumisessa ja kiireen takana.

lauantai 7. tammikuuta 2017

Mikko Lautiainen Töölössä Helsingissä, Suomessa keväällä. T. Mikko Lautiainen.
Lepäävä ihmisyys kukkii onnea, jotta ratkikulunut toiseus lentäisi kohti avaruudellista hahmottamista ja, että saisi piilon jaollisuudelta erinlaisessa ilmaisussa kiireen palossa illalla.
Rakeisa tietoisuus nyanssien tiedostamisesta kukkii onnea ja jaollisuutta, jotta ennätys lentäisi onnenkukkuloiden taakse saadakseen epäilyksen kukat jakaantumaan hahmoissa valoisissa ja, että autioituva avaruus innostuisi luomisesta.
Autioituva seurakunta rakentaa rakenteita, jotta kulkuri auvoinen kulkisi onnen porteilla ja saisi imettyä itseensä fyysisiä vaikutteita maailmasta, jotta kukkeus kukkisi maallistumisessa saadakseen ennätyksen tuleentumaan sekossa ja pilvien jaollisuudessa tuulisella säällä.

perjantai 6. tammikuuta 2017

Ennätys kukinnassa, jotta kulkuri rakentaisi toiseuksia otetussa todellisuudessa saadakseen epäilyksen lentelemään pilvien tavoin erinlaisessa ilmaisussa ja, että jämitys poistuisi ennätyksestä lentääkseen sekon lailla serpäkkeeseen piilossa maailmalta.
Kuukake.

torstai 5. tammikuuta 2017

Vankila auvoinen ennätyksessä, jotta kulkuri todellinen ja tuntemattomalle voimalle annettu kulkisi kohti pimeyden takana olevia voimia saadakseen epäilyksen rusentumaan maallistumisessa.
Piilo sydämmessä paljastaa aavan toiseudenkukat, jotta kukkeus siipisi lepäilyä sängyllä ja liikuntoa otetussa todellisuudessa saadakseen kiireen tuleentumaan jaollisuudessa ja, että piilo kukkisi sydämmessä.
Epäilys kukkii onnessa ja antaumuksessa saadakseen ennätyksen lentämään pilvien vuoksi liikuntoon ja kiertoon piilopaikassa Daavidin.
Valinnat auvoiset kukkivat rakenteita kuurankukkien poskilla, jotta ennätys vesillä kukkisi erinlaista ilmaisua aavalla, tyynellä järvellä aina ja kaikkialla kauheuksissa ja kauneuden vuoksi.
Rakenteiden tajunta iskee sieluun, jotta kulkuri ottaisi itseänsä kiinni niskastansa ja, että saisi tujuja toiseuksia itseensä saadakseen epäilyksenkukat lentämään sieluunsa ja sydämmeensä.

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Siipimä otetussa todellisuudessa, jotta kulkuri liikkuisi jaollisuuden nupuissa ja kukissa kevätauringon katseilta piilossa saadakseen epäilyksen lennon lentämään onnessa ja sekossa Daavidissa.
Piilossa rakeisuudessa, jotta kulkuri tykittäisi onnea Niilon hyppysiin saadakseen tujun toisinnon katseen jaolliseen mieleensä riemussa ja riemunkirjaviin maalauksiin erinlaisessa ilmaisussa ja otetun todellisuuden kokemisessa Daavidin vuoksi.
Mikko Lautiainen. Improvisaatiomaalaus nro. 1, A3, 2007. Ystävällisin terveisin taidemaalari Mikko Lautiainen.
Mikko Lautiainen performanssissa 3. 11. 2016 Forunboxissa Helsingissä, Suomessa. Kuvan kuvaaja Jussi Männistö.
Onnellisuus katoaa, kun tavoittelee onnellisuutta. Onnellisuudentavoittelu on sairaus.