keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Lähtö toiseudesta kohtaa vastuksia, jotta vapautuminen olisi kulkurille juureva annos.
Kivuus kohtaa ennätyksen ja rakenteet saadakseen epäilyksen hyytymään liikunnossa ja piirissä kiireellisyyden.
Liikunto autereinen kulkeutuu kohti portilla seisovaa toiseutta, jotta lepäily kuissa olisi onnenkätkyeitä.
Juureva toiseus kipuaa kohti taivaita, jotta kulkuri liikunnon kulkisi poissaolevana kohti tähtiä saadakseen epäilyksen maan kukkimaan kirkkaudessa.

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Sakeva maa on onnenkatkueita mielelle, jotta riemu olisi kulkuri auvo piilopaikassa ja, että liikunto kukkisi ennätyksessä saadakseen Daavidin kukat liikkumaan keltaisessa piirissä ja tarttumaan jaloutta piilossa.
Katkelma toiseudesta kohti pilvilaivueita, jotta tyydytys olisi onnen riemu ja, että kulkuri loistaisi myydylle maalle epäilyksen kukkia valon piirissä ja menisi kohti yllätystä saadakseen hyytymän kukkimaan kiireellisyydessä.
Valopiiri ratkeaa kohti toiseutta, jotta liikunto piilossa ja mielen rakeisuudessa löisi kohti pilvien laivueita ja saisi epäilyksen kukkimaan hyytymässä ja sekon vuoksi lentääkseen ennätyksen takia kohti onnen jaloja vuonoja.
Valon rakeisuus iskee ja lentää kulkurin toiseuteen ja saa ymmärryksen kierroksille, jotta lepäily olisi onnen kätkyet yllätysten maassa ja otetussa maassa.
Sekundäärisyys siivillä lentää ja kulkeutuu uutuuden myötä kohti onnen jaollisuutta kohdatakseen ratkiriemukkaan mummukan.
Normaaliminä kulkeutuu kohti valoisaa piiriä kohdatakseen ennätyksen ja tyyneyden jälkeisen maailman, jossa lepää liikunto piilossa ja pois maailmasta poissaolevana.
Annettu maalle ja hengelle, jotta riemu kokisi jaollisuutta tyyneyden jälkeisessä maailmassa kohdatakseen liikunnon likaisen ja valintojen summan hyytymän vuoksi.
Valinta epäilyksen maassa, jotta kulkuri toiseuden kokisi jaollisuuden itsessänsä ja liikuttaisi selitystä virran varrella uutisten tähden ja, että saisi tykitystä liikuntoon jaollisuudessa ja itkuisessa ennätyksen maassa.
Tyylikäs siivilöitymä kulkeutuu jaollisuuden maailmaan ja saa itsensä kiinni onnen kokemisesta, jotta yllätys tykittäisi piiloa mielessä saadakseen janon kuivumaan epäilyksen maassa.
Tulevaisuudessa kuuhuun mennään hissillä maapallosta käsin.
Valoisa piiri auvoisuudessa kulkee kohti janoa, jossa lepää tyydytys kiireellinen ja piilopaikka mielessä.
Pilvien koohkinta tuleennuttaa ajatuksen, jotta laiduntaminen metsiköissä olisi suuri mahdollisuus kulkurille, jotta tyylikkyys jäniksissä olisi liikunto onnessa ja jaollisuuden jälkeisessä maailmassa.

lauantai 25. maaliskuuta 2017

Taivasbulevardi.

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Elämä on jumala.

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Uutuus kuljettaa pilviä kohti tähtien takana olevaa tietoisuutta, jotta yllätys ja kulkuri kohdistaisi onnet pois tyyneyden takaisesta maailmasta saadakseen lepäilyn kuljeskelemaan epäilyksessä ja toiseuden kokemisessa.

torstai 2. maaliskuuta 2017

Selittävä voima kuljettaa autiutta eteenpäin, jotta liikunto onnessa olisi uutuus elämäntarhoissa saadakseen kulkurin jakaantumaan osiin jaollisuudessa saadakseen epäilyksen kukat liikkumaan tuulen kujerruksessa ja sekon vuoksi.