maanantai 30. kesäkuuta 2014

Pesuallas siivilöityy vallaksi,väkivallaksi,jota kohtaa julma huvi-hänet paloitellaan kokonaan,kokonaisvarsinaisesti-ei tässä eikä nyt,eikä milloinkaan.
Kylmä kääre kääriytyy.Otan sen pois.Ei missään uutta mitä katsoa,kosketella,panetella.Uusi jano seuraa valoa selittävää.Silli selvinpäin kohti uutta utua-uudenvertaisuus-iloinen toiminto-uudet aapineet.

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Leikata hivuksia(hiuksia).

torstai 26. kesäkuuta 2014

Unhoituksen hoitaja olet sinä.Tarkoituksellisesti avoin sydän,mieli avaa laatikon,paketin unohdotun tunne seuraa mukana eteenpäin-sinne minne kukaan ei uskoisi ihmisen.menevät pois siellä ei ole tyhjyys vain ihmisille-sallittu kuvailmaisuihin käy sallimus käy unohduksen teitä opoksiin toisiin maailmoihin.Uutuuttaan kiristävät kasvot,veri,väri.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Epäadekvaatti-vaatimus vaade.Uhmakkuus on pelon merkki.Äimi=äiti.Äimää äimittöntä äitiä,äimiä.
Huppeli supistuu vakan päälle,päällä.
On pinossa rahakirje,kirjeitä,jotka lähetetään Kiinaan,jossa niitä odottaa perisynti/perisi köyhät ihmiset,jotka syövät riisiä,joka kasvattaa heidän nälkäänsä,jotta he ymmärtäisivät elämänsä tehtävän,auttaa ihmistä hädän hetkellä,hengellä.Roi.
Puhkikulunut luulo,luuta,luukku.Avaan itsensä auki kokonaan on tässä ja nyt.

Pihalla ryske pihisee.Oman pihan syndroman syntymä;nysyys-nu.

Saman vuoren rivistöt antavat hedelmää hentoa.Johtava johdattelee itsensä johtoon johtavaan-periaatteet johtavalla.

Epäjohdonmukaisuus.
Epaatti.
Tapa.
Toimia,toiminta-unta-uskallusta-pimeää/epävarmaa.
Ihon pisimmät orret valaisevat unta heiveröistä.Ohdakkeisen tien kuhina.Pihallisen olennon ilot ovat lepäämässä iholla=(Rakkaus).Tulen tuulelle-lepään pois-kytken uutuuden/utuisuuden-kylvän tietoisuutta.Utuisuudet.Kuljen tietä pitkin-usva avautuu mielelle kainolle/sekundääriset asiat painuvat pohjalle-saostuvat uneksi armoisaksi-luvalla sanoen armoiseksi.Hedelmäinen onni.Puu tavoittaa uhkuvan meden.Ongin valinnan,mettä purosta jormakkaasta.Hedeikkö avaa ihmisen auki.
Tulee lepohetki vihmainen.Untamo unhoinen.Sukupuoli on sidonnaisuus.Kieleen sidonnaisuus on sidonnaisuutta kieleen.Uinahtava kiele kutoo verhon,verkon itsensä läpikäytäväksi.Puhki,läpi tulen ja varjon.Varjo kulkee läpi saostuneen miehen-sekaisin uudesta,vanhasta uivasta lehmästä.Uupi.Sääpivä sääpi sävyttää itsensä pois ja ottaa itsensä pois lehmän onnesta.Sää kävelee itsensä uurin ja todistaa itsensä puhki tielun.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ordodoksia-doksia on todente sian ja tuotaa prosentteja/prosesseja minulle ja hänelle-ei sinulle/eikä minulle.

Siemen sädehtii mettä armoisaa,jotta tietäisimme olevamme erakkoja ja ihmisiä elämässä-ynseä pankki.

Tahditon virhe,vihreä lisä kävelee rantoja pitkin.Ikuisen rotaation luoksepääsminen vaatii avoimmuutta.

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Suihkukalja.
Ilta-alkoholisti.

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Oivalluksista tulee valloittava.Tunne valta sekoittuu vasemmalle sijaan pelkovehmeräinen,peltovehmainen.Puun värisenä näen-sinertävä ottelu jakaa ostoksen vääjäämättä tappiolliseksi ja ottaa,ostaa itsensä hengiltä turvallisilta laduilta pois tappaa itsensä kunnian tieltä,poluilta.Pimeän haavan havina hapattaa itsensä pilvien hattaroiden.Kurinpidoillisia asioita-kurinalaisuus.Jatkuminen on jatkumisen jatkamista.
Lantiolla lepää nainen.Evään-epään toiminnan omilla ajatuksilla,toiminnallani.Eväät ovat tauolla.Pohjaton juuri kävelee eteenpäin-pois kitketty,keitetty keitele.
Marmori(n) marina löhkää siirapille.Jaottelu levittää siipensä uhkeaan pelkoon.

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Reteen keikka.

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Keltainen sielu vaeltaa säätimiensä läpi-ottaa henkensä kantimillensa.Kantaa itsensä virtaan pohjoisee-juo vettä eteläistä-katsoo pilviä luoteesta.Luoteessa on helvetti.Lounastuuli tappaa lapsen pohjoisen.
Lempeä valo lepää,levää varjossa ikuisessa,valossa,joka ei kuulu kenellekkään,josta kukaan ei poistu,eikä tule syntymään tai synnyttämään mitään lasta,lapsosta pientä poloista auringon.
Saastainen varis yritti kuristaa puolustaiduin sanomalla ei.
Ei ole kuilua.Ei ole lämpöä.Ei ole mitään mikä pelastaisi tuholta.Tuhoutunut on henki ikuinen,joka saa voimansa ikuiselta.
Uutimien uhkinta kuuluu liki-kaus jonnekin,jossa on pimeää.Ei näy eikä kuulu mitään ei sitäkään että he olisivat olemassa.

torstai 12. kesäkuuta 2014

Henkilökohtainen turvallisuusraja.

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Lepo ja Tyllivata:

Alkulima:Ulkona kahlitsee uusi tavallisuus.Varaan uutisia mukaan.Ulkona tarvitsen lämpimän sylillisen ulkoistamistarpeen.

Kahle:Reipas rorollisuus ottomatta on erinlainen kuri.

Alkulima:Vallitaan uusia reippaita kohteita uudessa kuussa,sen sijaan,että ei näy uutta lepohetkeä.

Kahle:Näen oton kokonaan ja hallinta on kauheusrewa.
Urbaata:

Reijo:Rehellisyyden nimissä tietäkää olevanne uudessa kotatilassa.Lämmintä uutta kotiintulojuhlamieltä.

Kandroona:Urbata valitsee sekoitetun selityksen.Vaillinainen urhoollisuus testataan aina vaan.Sekoitusvara on varattava.

Reijo:Jobsata dimba.

Kandroona:Ulkona tuntee tavoitteeseen asti.
Kuutamollinen hunajaa:

Alda:Ostakaa tukullinen tuliaisia tulisimmilla varoilla!Estäkää tulehdusvaara on kiireellinen.Tiedän varallisuudenkunnian.

Kulku:Kieltämällä itsesi teeskentelet.Ostakaa leipä ja vihanneksia,jouhia ja naru ja hirtehinen koskimiesjuusto.
Rawatta:

Nuuka:Nuuba on tietysti ostovoiman alainen,kuten kaikki muutkin.Ei ole ulkona muuta kuin tavoite ulkomainen.Sisämarkkinat rikki.Ulkomarkkinat avoinna.

Albaj:Ostan uuden tavoitteen.Uudelleen tavoite ottaa uuden suunnan.Edessä jäkitys;valtava hauki suu avoimmena.

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Todellisuusuni.
Intensiivinen todellisuus.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Vähäräppi.

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Musikilliset onnenhetket.
Savukepappi.