lauantai 22. marraskuuta 2014

Suihkukahvit on suihkun jälkeen juodut kahvit.
Könttämaalaminen.

perjantai 21. marraskuuta 2014

kävelen kaupungissa helsingissä jossa on erinlaista ilmaisua samuutta yhdistäviä tekijöitä luonnon arkkitehtuurin ihmisten rivistöjä liikun hämeentiellä kiasmassa stockalla kaupungissa monenkirjavat ihmiskohtalot tapahtuvat yhtäaikaa. asun suomessa käytän suomen kieltä mutta olenko suomalainen ja onko tämä erottava tekijä olennainen asia. kaupungissa on ihmisiä jotka ovat tulleet muualta tänne ei ole yhtä totuutta vaan monia heidän elämästänsä.helsingissä kun liikkuu ja elää ymmärtää kokee rikkautta puheessa liikkeessä ilmaisussa niinsanotut ulkomaalaiset ovatko he ulkomaalaisia vai suomalaisia mitä väliä ihmisiä niinkuin kaikki muutkin kaupunki on multiorganismi jossa globaalisuus on tässä ja nyt eri traditiot ja tavat elävää eri ihmisryhmien välillä käyvät vuorovaikutusta kun ihminen oppii heiltä.hiphopparit hare krisha,työttämät liikeihmiset työläiset lapset nuoret aikuiset.äänimatto kaupungissa on moniulotteinen.suomalaista kansanluonnetta ei ole.
loppuu uudempi aika ! olla olematta laivassa ! uppoaa benjabin ! HYTTYSET KINISEVÄT ! Milloin on aika TAVATA uusi nainen ?  
Revakas siallisuus on reippaus; hyhmäre ollakseen totta !? Näen valollisuutta reipasta, mykkä kiina avatar; niilo puikkelehtii valoteollisuuden katolla !?
 nukkuu onnetonna, seipii kalat rantaviivan takana; ollos nyttemmin; jukkeli on viiman renki; Tyttöjen juttuja; Poikien leikkiminen; rikollinen avata kukkaronsa !?
visutissä kaus tealiteetti on näkyvä. syytynyt, syntynyt rivolle kielelle-kielletty äidiltänsä.
Oppositio on ryhmänjohtaja; opportunisminääni avaa uuden apurahan itsesään on tasoa. Työtön ottaa veitsen käteen. Hänen silmänsä näkevät uppotukin ja rappari on tyypillinen uhri;
 
Rapujuhlat päättyvät uutisiin-siintyy sinen sively-helppoheikki on matalalla orrella. Epäilen itse itseäni-ääni sisästäni, heippa. Se aurat ovat uusia toiveiteita;uskomusjärjestelmiä; ääniä; joksellusta; piirin pienen uskollisuus; tatti; taksinen; taskinen levittää uskoa eteenpäin ! TIKKU TAKKU TAHDON TARMON UUDISTUN UUDESTAAN VAIN OLOLLE RIEMANKIRJALLISTA
 
 
BERTTA ON PIENIINPÄIN- USKON VAIN LAULAMISOPAPPI ON MIEHUUS NIILIN KANTAPÄÄ USKON SEURAKUNTAA.
milka, daavid, cilka, viimaa tuulee. ennen tuulta oli pilven muotoutuminen, byytyy rahinaa, kuppi on kaatunut, on valloitus daavidin ulkoreunoilla. faarao on peloitellut ihmisiä. kuolleet eivät puhu. reewa on seewa, tullos oi lapseni on kuollut. TYKITYS faaraon puolelta. uusi on hyytynyt.
uuni jututtaa puita vihmaa, virma valloittaa uutta kuuta. reiska kaivaa ojan pohjalta vesisuonen.
Tuulen kumina, lumen humina, tulen sumina, ruusun lumina, ulkovallat seko notkahduksen. Uurna uumun rielukahdus. alkulima uusta mäntyä limaa uusintaottelu.
yötyö, centtejä, lateja avoimena, ennuste. Näkymä ulkoinen kulta. Sekä, että, kun tahtoo ostokset, vain liike, toiminta, alkoholi on riimunkirjava; Kirjallinen mysli.
Ripsa aavikollisuus, Uuden kulku. Avarat tavarat ostetaan koteihin. usrat, nahka kynitään. uuni janoa. Pilkon rivaa.

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

hikinen kohtalonomaisuus-merisyys-uskonnollisuus-aava merellisyys-uusiajallisuus-uusasiallisuus-uusiperiaatteellisuus.
tärkeily on törkeätä. Uskomus on iskosktutuminen-aivot rakentuvat uskomuksille.
Aivan näköinen riepaus- uskon sen mistä on antoisaa tutkimista, uufa seuraa aikaansa. julle on korkealla puussa-tyttö on pilvien takana. seuraava luku jakaa tytön pieneksi.
tyttö viikaroi, uutiset tuskaa, leviän uutta lohta tarjolla ! Uhma sekoittaa pallon ! hyvyys apolla, niikseen tulee. riivaajat tulella. uuden seksuaalisuuden tulet avaavat heimotietoisuuden.
TAATTO on niemenkärjen pohjassa. lapset levittäytyvät valoisuudelle, avat, ravatar ravitsee ihmisen kotoisuuden.
vanaisen väännös, liian niitos, das, datta, matta, puula,mutta se liikkuu.
tikku takku lappaa selänteen niskaan hengittää uskomaton vallankumous. tiilo on raskaana. juttu on liian valoisa. iikki on pimeässä.poppo loppaa loppuun asti.
Hyytynyt voima.
Makkula: Ohtavan uudempi aika, kun on kiirus toivosta ! Uuhi sydämmemme sopukoissa kuiskuttaa uudemmalle arvolle. Nilkkaan rajojani pois lähden tästä viimasta !
 
Viima: Kiehkelöin ulkona kuuma, tulinen, Niilo Jepulis Jee !
 
Toivo: Maho lehmä on kavioillaan tulisin pois unholasta, jos ei nyt, vaan kakkulan kaivolla !
 
Makkula: Unhoitus, vain rakohiilillä !?
 
Viima: Uudempi ottomaatti !? Kasviproteiini, kirjoitan uuden uskonnon !?
 
Makkula: Selänne ostaa makkaraa !?
 
Viima: Uutiset ! Tässä rajut supistukset taloustavaroissa !+
 

Pesa: Mä kiihoittunut, unohdin saapua paikalle klo 10, otan, jaan piiri pieni valinta on sinun !`?
ärjyvä tullimies on liian kiltti amma on noin 100 kiloa, lg:tä yhteisvastuu itsen vuoksi.
Alatar rikkoo jäällisyyden. Milo on vaarallinen, kun hän on jäänyt luokalle, josta hän tietää osaava on vain kilo. kiitos kukkuloille. riintyvä uskollisuus.
OUTO HIIPPARI; osterit suussa, nyt rikoksen tiellä.
Arkiset rajoittuneet kädet sama uusi tiko;pilvien pirskonta; pirstoutuminen; piirettään uudestaan; peikkolasta kiina sarastaa aavikko !?
PEKKA: AINO ON AIHIO ON KIIRE VALTAVA.
 
NIILO: NUKKULA ON AIVOSYNAPTIT OVAT SEKSIKKÄITÄ !?
 
PEKKA: YHTYNYT RIKOKSELLE !?
 

NIILO: LOPPU;ALKU AINA SEKSIKÄS !?

PEKKA ON RIKOLLINEN !?

NIILO: TIEDÄN OLEVANI NETTIRIKOLLINEN !?

tiistai 18. marraskuuta 2014

ihmiset tahtovat tasapäistää itsensä ja toiset ihmiset, yhteiskunnan toiminnan kun he pelkäävät itseänsä ja elämää ja toisia ihmisiä, luonnonvoimia,h
enkiä. kaupungissa hengenrikokset ovat ovat jokapäiväistä kauraa.ihmiset näkevät kurjuutta, ahdistusta.vastuuntunnottomuus on kaupungissa ihmisten sisällä.välinpitämättömyys vallitsee ei täysin mutta sitä löytyy.hengen köyhyys;latteus niinsanotusta erinlaisuudesta huolimatta.ymmärtämättömyys :vastuuttomuus elämästä;ollaan huolissaan siitä mitä muut ihmiset ajattelevat minusta eikä eletä elämää.totuus on itsessämme.rahan ahneus;himoitaan rahaa,tavaraa,osakkeita,optioita.kaupungissa epätasaarvo rikkaiden ja köyhien välillä on käsinkosketeltevaa.köyhät vihaavat rikkaita.rikkaat sortavat ja muiluttavat köyhiä joka on todellista väkivaltaa,epätasaarvoa köyhyyttä sanan;käsitteen todellisessa merkityksessä.kaupungissa raha on jumala eikä armoa tunneta ei köyhät eikä rikkaat senenempää kuin uskovaisetkaan.kaikki ovat omasta mielestään parempia kuin muut.talouselämän lait toimivat ja hallitsevat ihmisten elämää sumuilematta.todellisuus,totuus on niin kaukana ihmisistä kuin vaan voi olla.koko luonto tekee työtä.kaupungissa ihmiset ovat tyytymättömiä elämään kun ei ole tiettyjä merkkitavaroita.rakkaudettomuus hallitsee ihmisten mieliä;ei välitetä elämän kauneudesta tuhotaan poljetaan maahan kaikki hyvä;hyvyys,onni joka ihmisillä on.kukaan ei uskalla olla omana itsenänsä vaan ihmisten julmuus,välinpitämättömyys hallitsee mieliä.häpeän aiheuttaminen,syyttäminen,syylliseksi leimaaminen on vanhaa uskonnollista valtapolitiikkaa,joka on muuttumassa.uskonnot;uskontojen orjuuttava vaikutus hälvenee ja katoaa ja ihmiset oppivat ajattelemaan itsenäisesti ilman välikäsiä raamatun koraanin ja muun roskan väliintunkeutumista.
yhy on hidas opikka, hyyty on hiljainen, hiljaisuus. niilo oppii juhlan kautta. uuni on tulinen. myyty tila. uskon kaiken vallan tilalle. yhdyn itseeni. uhke. haavallisuus. verellisyys, hyllyt paikalla.
filosofiarok:Joskus hyvä on paha,paha on hyvä.hyvä ja paha ovat suhteellisiä käsitteitä.Postmodernismi strukturisoi todellisuuden.Defunktio tappaa luovuuden kaupungissa.Funktionalismi rakentaa uudestaan kaupungin-ihmisen todellisuuden.Sekularisointi tuhoaa uskonnot.Ympäristöfilosofia tarjoaa autuuden.Bisnesstodellisuus jä pörssi tarjoaa todellisuuden.Globalisaatio kaupungissa kiemurtelee tajuntaan.Posturbanismi ostaa tavarat.Nykyyhteiskunta perustuu riistolle.Kaupungin metafysiikka kiemurtelee-ihmisten tajunta vuorottelee.Defunktio-ihminen on hädissään.Rekunstrui, ihminen kaupungissa rekunstruktio kaupungissa uudestaan.Prinsiivit ihmisten maailmassa on maailman,universumin mieli.Destruktio tulee olee todellisuus ja tämä johtaa evoluution katoamiseen.
posturbaani ihminen ratsastaa, metsästää ihmisiä,menestystä,valtaa,emootiokonstruktioita,valloittaa,ruksaa egonsa hurmaa.ymmärtää konstruktionsa mahdottomuuden.destruktoi itsensä.rekstruktoi itsensä helvettiin.
Raipsattava selitys on virstan selitys ! Termine hyytävä uskallisuus on kiintoisa ! Urpo on liian unelias ! Valitsen toisin-toisto laukkaa uskon lollon mahdollistava sekajäte !
KULLALLE JA SEKÄ HIIPSIN POIS TÄÄLLÄ TOINEN ULOKE, KAHDEN KAUPPA SEKÄ VAMPULA, BYYTY, RYVETÄN ITSENI UUDELLE AJALLE, AIKA ON SEKSUAALISUUS,KIIHKO
 
 
LIMAA SIELULLENI ON HYVYYS JA DAAVID JA REIKÄ MATOSSA UUDEMPI AIKA.
tuhjaa muhjaa nuhjasa sakkoneiti on liian päitkä työhönsä,koittaa sekareille yhden sakaran, ristolle risuja. norsu yhden hitaan tanssin tanssahtelee. yhdyn rivakkaasti yhdyn hitaaseen lauluun.

tiistai 4. marraskuuta 2014

Kusipää postinkantaja.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ytyä keitaalle.
Kalseus kukkeudessa.
Pillokas.
tyryt ovat hyttyviä. rakettava miiki on liian kaukana katseista. nuurade on laivojen sipan aavilla turilla. milotan eriäviä tuksuja. tuhdan seloitusta. nuutan nuutta tulppaa. selätys selättää hyytyneen tuokseen. iikin eren tiellä. nyytin nahkoja. nahat ovat yhtyneet raksettuneen pilvojen luona.

kite on karkuteillä urussa. nyrytän urallista nukkoa. imbriaana on kirollinen. jutat ovat tuksillisia. cuutan uuren kuksien toivo. kipitän kirpinää kohti. miji kehtaa ruksuttaa rukseja. liisi on kitsas kiroilija. byytyn uuta jakkoa. jaseva tyryt valon. juty kiertää kierron kierron jako on kitinä jakolapsien. urimet kävelevät seksikästä pirkkuista valkoisaa tietä ere kulkee rapsuttava ripimä kulkee kulinan läpi.

humuja pidän päälläni. edän idullista itämää. kallion turra. turrana toivo toivottaa uutta huomenta. tytöt kimaroivat kipsinää. kitinä kutinassa kutisen kuudessa kuussa. seipään takana tarkoitus.

hyrytys valoittaa valoituksen.

kipola on africala. fanukkaa; funttua puhun askelmien sipsinä kulkee, kokee, katsoo eteenpäin.

birre tie ottaa uuden rapsutuksen.

hytinä härinässä, uuden tavinan tarpominen nuutan itseni auki. kiinni.

Zeewe:kilot katoavat, kun laihduttaa aavikolla. urina laissa;lait tarkoittavat rewaketta. Uuhilehto haudattuna pilvien rapsutus.

Weewe: myyty ravinalle;kiirellisyys aralla tavalla.

jullo: muulin ravinto sopii kaikille. yhdyn raksutuksen kanssa. muuraan kivetysten alle muuraimia,juolukkaa, verenmarjoja,variksenmarjoja.

Reewe:muurien tieto seisoo paikalla tarpeellisella. Yhdyn sipsakkaan selänteeseen.

Tyryt: Rytyt toisinnonkukinnoissa. arat rapsutukset rahkuttavat ravinaa. ratinanratsutus. relake raksuttaa ratinaa, tyyry, pyyry, pyksytys, nyksytys.

Weeve:tyryt tapailevat, joka on musiikkia,murikat murkinoivat muurahaisia, murkut paimivoivat hytyisyys pakkasesse iiko lapsettaa lapsien kanssa.

FEEWE:milo on ravinan alainen;alaisuus tarpoo tarpeita tarveita tarjoan kirpakkaan lumenkierron katse avaruudessa udan karkeus. urina lapsien päästä.

Zere:uhitus nukkumassa. yhdyn tarvoitteeseen. Yhtymä tarvitsee tarjojajia.

eere: seewe ottaa siemenet laittaa ne leivän päälle.

seepe: hyytynyt milokas. milloin katseet kohtaavat ?

TYYTY: ujitan nikkoa uusille tavoitteille. yhdyn sisätiedolle-ulkokohtaisuus.

Ryhmä: riiti ritisee raksii rabia. ravintokalseus. tyryn, pyryn,paimoilla tulisee tulinpoilla. iiki ravitsee itsensä kuhkuroilla;nuhkuroilla;ruhkuroilla. pilta palkinto urienkakreus;karheus kakrinnassa;karhinnan kareus;vedenkorheus;korkevuus; kipara kimakkuus kipinässä; tulien tarve tarveellisuudessa. mytsi, myslä, myslällisyys, merintien, torintie, arvanraksutus rakisee tietoisuutta.

Yksi: ugita tarjoaa tarjojia tarvitsen tarpeita, tasevaje tarpoo eteenpäin. tyrynlumi,lumpeekkuus on kahreus, juuttikankaisuus terävyys tipoissa. rymät ottavat uutta varastoa, että tarvitsee tietoa sekaavaa.

WEERE:byttyrä katsoo;kokee;lannistus laissa lakitieto kehossa;kehontuntemus,valida vaditan vadin vessa.

Exe: Bytty on kipinässä uri tarvitsee. yhdyn;avaudun,eriydyn urille tasmoille,tasmaanit tarpaavat tapoja urboja sijaitsee. ryttyisä ripakkuus ripaisee aivojen tietoisuuden. uhittelen korinaa uhrilehdossa.

Fewwe:iiki on lippokas siepokas sipevä salaisuus;salvat salit avoinna.

RYTTY: korkeuden korseus kalloittaa kalkunan, kalkkunapiiraita, ureus valtitsee. nippe jikkii rikoksen nähinää. valtoimenaan sipoilevan sipoisan ryhmän, riksutus rapisee rupinan lepään leipien päällä. malima malitsee maitse, meritse, jalkaisin pokkuroin etipäin kotia kohti. asuntomaailma auringonpisteet silmissäsi urahtavat pillotyytyväisyys udan udallisuus. rippeet kiinnostavuudessa.

UUKI: byytyyn kelopukkeroihin, savutan saprunaa, salot, karot, nadot, nautut, naalikääryleet, urina sisäelimissä. kielioras tavoittelee nuukia turuja.

AATY: cyytyn riemastuksen tiellä. tapsoittelen tapoja erkanevia. elän ravinaelämää.

gyty: niloitan uuren tason-tasokkuus tarmoisuus tiloissa-kutuisuus. tipan tapsoisuus. tyhdyn tavoitteeseen. tasavoima;erivoima-lapsuisuus valtaisuus arvoissa.opima on valtoisa valtionta ura ei ole vai.

Ebe: tyty tarkoittaa bytty on livakas.
WEEVE: gytty on pillokas, piilotan piiloon nipen nekun naruun. vyyty on kiero killo, nukun, lepään uuden kesän-talven jatkoille. olen kautta autan tietoinen olemuksesta auringon, kuutan uuden ravinnon, herne-riisi-kaakaojuoma odottaa ryhtiä on sekoittaa zyty tarjoilee kaluuttaa on jekku hypin edestakaisin uran edessä, sorvi on kiintoisa.

hillotus: rupseun rupseus on valloitus vallitseva-vallan hallinta; hallitsevuus on auttavaisuus, kiillotan selän kalasta, kalaisa juuresateria. riisipömpöösi on sisälläni.


Quuta: Sekoitan uran kieron. olen valtakunta valtakunnassa. hytyn kieroa kylmää. viero kieno aura aukaisee itseni olen vapaus selässä.

poolo: sipsutan sipsakkaa, siloitan sillakkaa. siloitan siloitusta. silpakka on valitos.

Are: niksututan varpaitani yhteensuuntaan. nykytän nytkytystä. kirotan kakrulaa.
levitän hillotusta leivälle-herneitä-hunajaa. nuutuu areus. tyyrytys on purskahtelemaan urille uusille-konkriana urba on vakitus. vakoitus vakoittaa varinnan vastarinnan. alkoholijuomat, virvokkeet,päihdyttävät aineet sallivatko mitään. ereys epsä repsäläiset liikkuvat julkisissa ajoneuvoissa.

lauantai 1. marraskuuta 2014

Kusipäätön kyrpä.
Normaaliminä.