keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Reikäisyys toisinnossa lepäilee kukkeudessa, jotta kukkisi auvoisuudessa ja rakeisuuden palossa ja elämäntoisinnossa laukatakseen jaollisuuden läpi ja elämän ennätyksen taakse.
Suuri ammotus aamulla lepää toiseudessa, jotta kiertelisi uutuudessa saadakseen kiireen tuntumaan kukinnallalta toisinnon piirissa saadakseen ratkikkuuden tuntumaan valokuvauksellisuudelta aavikolla.
Lepäily kujeilussa saa uutuuden näyttämään hermolevolta, jotta rakeisuus kieroilisa toisinnossa ja kukkeudessa saadakseen ennätyksen tulemaan toisinnon kauheudeksi, että jaollisuus kiirehtisi ennätyksessa saadakseen onnellisuuden kukkimaan jaollisuudessa.
Selitys jollottaa uusia kokemuksia merellä, jotta toisinto lepäisi epäilyksessä saadakseen lepäilyn kukkimaan vallankumoksessa saadakseen rikkonaiset ikkunat lentämään ajatuksen lailla ullakon kätköihin saadakseen raot tuleentumaan toiseudessa ja valinnassa.
Bonssu on peto.

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Rakenteet valloittavat valon, jotta rakeisuus tavoittaisi uutuuden ja jakoviivat ja rakenteet vahvat saadakseen ennätyksen tuleentumaan ja suivaantumaan elämän kokemiseen saadakseen toiseuden kukkimaan puutarhassa ja lepäämään ennätyksessä elämän tuoksinnassa.
Jakamaton valta ja kujeilu, että kujeilisi reikien sisällä saadakseen kurjet nälvimään ennätyksessä ja kiireessä, jotta kulkisisi ennätyksen toiseudessa, samankaltaisuudessa ja erinlaisuudessa saadakseen rakenteet tuhoutumaan uutuudessa ja liikevoimassa, jotta kujeilu tavoittaisi elämän kokemisen kokonaisuuden.
Toiseus reikien kokemisessa, jotta tavoittaa kyltymättömyyden saadakseen ennätyksen tulemaan onneksi ja jakamattomaksi toisinnoksi elämän kokemisessa, jotta kujeilisi tuulessa saadakseen jalouden kilpistymään uutuudeksi elämän toiseudessa.
Vallankumous ajattelussa kieroilelee, jotta auton unelmat toteutuisivat saadakseen epäilyksen tullahtamaan uutuudeksi, jotta ratkiriemukkaat hetken kieroilisivat onnessa ja tuulessa pilvisellä päivällä kesällä.
Rakeisa ajatus viipyilee unelmissa, jotta hienous kieroilisi elämässä ja kurjistumisessa, jotta saisi elämän maistumaan kuljeskelulta tuulessa ja sateelta kesällä.
Yksityisminä kulkee eteenpäin unelmissa, jotta kiire katoaisi kurjimuksen kokemuksista saadakseen ennätyksen tulemaan unelmiksi toiseudessa saadakseen rakenteet tuleentumaan kahvin nautinnan aikana ja vihannoimaan uutuudessa, jotta tullahdus kieroilisi pilvien lailla unelmissa ja pettymyksissä.
Sekava ahavointi tavoittaa unelmien lemminnän tarkoituksen mukaisesti, jotta kujeilisi siivillä ja janoisilla hetkillä olisi kurjistus pois elämämästä ja rakenteesta viluisesta saadakseen uutuuden tulemaan kevyeksi kyyhkyskeitoksi.

maanantai 20. kesäkuuta 2016

Yksityiskirjailija.
Babetyöläinen.

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Värin ajatus.