sunnuntai 28. elokuuta 2016

Pellerakenne riemuitsee, jotta kulkisia venettä kohti saadakseen jaollisuuden toistamaan sekoa ja irtiottoja todellisuudesta.
Suuri airut totuudellisuudessa kääntää aivonsa pois kaikkeudesta. jotta saavuttaa rakenteet toiseudessa saadakseen kieroilun kiertämään kaikkeutta ja lentämään valon kanssa rakenteisiin kiirettömyyden.

lauantai 27. elokuuta 2016

Löhöily toiseudessa kuristaa rakkautta äärimmilleen, että jaksaa kulkea valintoihin reikäisyydessä ja rakkauden toisintoa pitkin rakeisuuteen toisinnossa.
Tietoisuus raakileista jouduttaa toisintoa, jotta kukkisi elämän porteilla saadakseen kauheuden tuleentumaan ratkaisevalla hetkellä toiseudessa ja kauneuden yläpuolella rakkaudessa ja siipien havinassa ja elämän rakeisuudessa toiseuden ja kauheuden vuoksi.
Raakiletodellisuus.

perjantai 26. elokuuta 2016

Taloudellinen taide.

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Rahina rakeisuudessa ja toisinnossa elämän, jotta kauheus kujertelisi elämänleivän taustalla jouduttaekseen toisintoa kulkemaan kohti epäilystä ja yllätystä elämässä.
Lepäily jouduttaa onnea ja onnelaan pääsyä, jotta kieroilisi toiseudessa ja ristikkäisessä kauheudessa saadakseen ennätyksen kujertelemaan kasvien siivillä ja solumuistissa elämän ja biologisen kellon epäilyksessä.
Piiri elämän kukkii toiseudessa ja kauheudenikkunassa joutuakseen lepäilyyn pilvien takana joutuakseen onnelaan toisinnossa ja saadakseen lepäilyn kujeilemaan rakkaudessa elämänvierantumisen ja kauheudentoisinnon ja kurimuksenkehon.
Elämänkoira ravaa portteja kohti lentääkseen pois kauneudesta saadakseen ennätyksen tuleentumaan kauheudessa ja lentämisen vuoksi.
Valo kujertelee poskilla rusentuakseen kohmalokaupalla kohti jäähileitä lasissa saadakseen ennätyksen tuleentumaan ja suivaantumaan joutuakseen pois elämänpiiristä, että saa lepäillä päivällä rakeisuudessa saadakseen ennätyksen kukkimaan pilvien lailla.
Ratkaiseva otto tarkoittaa uusintaa, että saa pilvet liikkumaan mielessä ja valon kautta elää elämää toiseudessa ja rakeisuudessa elämän kukinnon levätäkseen epäilyssä saadakseen kukinnot pulppimaan vedessä valon kautta mieleen unessa ja että unikuvat lentäisivät rakeisuudessa toisinnon kauheuden ja epäilyksen ystävä kulkee keppejä kohti saadakseen ennätyksen liikkumaan mielessä kohti toisintoa.
Sekaisin toisinnosta, jotta jaksaa kulkea uudelleen uusintaa kohti saadakseen epäilyksen kujeilemaan ja kukkimaan rakeisuudessa kaikkeuden kalvon ja piipahtelemaan toiseuden kaikkeudessa saadakseen julkisuuden olemaan raksuttava kello ja toisinto elämästä.

perjantai 19. elokuuta 2016

Monitrendikkyys.
Moniaistillinen trendikkyys.
Seinävittuilu.

perjantai 5. elokuuta 2016

Lentää toisen lailla, jotta kieroilisi metsässä saadakseen tulen tuleentumaan, jotta lepäily olisi kivuus koiralassa.